Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:11:51

Як ефектно зізнатися у коханні. 10 креативних способів

11.02.2018   15:45Агенцiя

"Я тобі дам квитки на концерт Джанні Моранді. Запросиш Володю. Якщо це не допоможе - зізнаєшся у коханні. Безвідмовний прийом!" (Х/ф "Найчарівніша і найпривабливіша")

Взагалі, зізнаватися у коханні можна будь-коли. Але в День всіх закоханих хочеться зробити це якось по-особливому, перетворити своє зізнання на маленьке свято для коханої людини. Для всіх романтиків, ми пропонуємо добірку з 12 незвичайних способів зізнатися у коханні. Щоб уникнути складних конструкцій на кшталт "коханий/кохана", "обранець/обраниця", ми написали рекомендації для дівчат, але користуватися ними з легкістю можуть і хлопці.

1. Запишіть романтичну пісню для свого обранця у власному виконанні. Зараз існує безліч професійних студій, які займаються подібними речами. Ми впевнені, що вразити коханого вам вдасться у будь-якому випадку, але якщо у вас є час і гроші, візьміть перед цим кілька уроків вокалу, тоді ефект буде просто приголомшливим.

2. Якщо матінка-природа обділила вас слухом і голосом, скористайтеся ідеєю маркіза Рікардо з фільму "Собака на сіні" і найміть спеціально навчених людей, які виконають романтичну серенаду під вікнами вашої другої половинки.



3. Зробіть відеоряд з найцікавішими фотографіями свого обранця - де ви удвох або він один, накладіть романтичну мелодію, і вуаля! У вас готовий кліп, від якого серце коханого обов'язково розтане. Варіант для просунутих користувачів комп'ютерних програм - зробити нарізку з відео.

4. Влаштуйте квест, фіналом якого стане зізнання у коханні. Це може бути маленький такий квестик у вигляді записочок, розкладених по всьому дому, а може бути і великий квестище, в якому ваш обранець повинен обійти все місто, щоб завершити романтичне завдання.



5. Придумайте розіграш, який виявиться зізнанням. Наприклад, ви можете надіслати подарунок із запискою від анонімної шанувальниці, влаштувати сцену ревнощів, а потім зізнатися, що це від вас. Або вигадати щось більш вишукане, ніж наш варіант.

6. Напишіть своєму обранцеві любовного листа від руки. Повірте, в наші дні лист від руки - це така рідкість. І навіть якщо йому зізнавалися у коханні вже багато разів, ваше зізнання буде найнезабутнішим.



7. Складіть казку, героєм якої буде ваша половинка. Хто ж відмовиться відчути себе лицарем без страху та докору? А вже напишете ви її на папері або розповісте на вушко тет-а-тет, залежить від того, що вам вдається краще - епістолярний жанр або вербальне спілкування.

8. Попросіть всіх своїх знайомих надіслати коханому смс про те, що ви його любите. Спосіб трохи сентиментальний, але не виключено, що ваш обранець оцінить саме такий прояв почуттів.



9. Напишіть для свого обранця список під назвою "101 причина, чому я тебе кохаю". Ну, добре, добре, самі розуміємо, що багато, хай буде 20. Хоча, хто знає? Може, як почнете писати, так і не зможете зупинитися.

10. Надішліть своєму обранцеві листівку з зізнанням поштою. Так, так, саме звичайною, а не електронною. Навіть якщо ви живете разом. Тільки уявіть, ваш коханий відчиняє поштову скриньку, очікуючи побачити там тільки гору непотрібної реклами металопластикових вікон, а бачить красивий конверт. Головне, намагайтеся зробити так, щоб бути поруч з ним у момент, коли він його відкриє, напевно вам приємно буде побачити цю щасливу посмішку.


Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини