Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:59:41

Гороскоп на наступний тиждень 30 жовтня - 5 листопада

29.10.2017   10:29Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 30 жовтня по 5 листопада 2017 року

Овен (21.03—20.04). Дотримуйтесь традицій, консерватизму. Поводьтеся так, як і раніше. Якщо за останній час було зближення чи віддалення, це краще скасувати. Не відмовляйтеся від того, що вам належить.
Дні: спр. —30; неспр. — 1.
 
Телець (21.04—21.05). Тиждень буде дивним. З одного боку, в ньому буде сувора визначеність, а з іншого, — несподіванка і непередбачуваність разом з образами. Ви розумітимете, що відбувається, але при цьому в чомусь прорахуєтеся.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви почнете демонстративно нервувати, але сенсу в цьому немає. Забудьте і почніть iз того етапу, який вас влаштовував. Торуйте новий шлях, виправляючи помилки.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Рак (22.06—23.07). У вас усе вийде, якщо ви віритимете в успіх. Ви отримаєте більше, ніж сподівалися. Оточуючі не повинні здогадуватися про ваші плани. На сторонню підтримку розраховуйте тільки в останній момент.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Лев (24.07—23.08). Перед вами постане доволi складна дилема. Не бійтеся втратити свiй авторитет. Дозвольте iншим зробити за вас вибiр. У вихiднi вiдвiдайте культурнi заклади.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.
 
Діва (24.08—23.09). Невизначеність у вас буде зі знаком «плюс». Вас нічим не зобов’язуватимуть, ні до чого не підштовхуватимуть. Навіть хаос можна сприймати як збільшення перспектив.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Терези (24.09—23.10). Це буде час підготовки до нового життя: подумайте, від чого ви хочете відмовитися, на що варто зробити ставку. Якщо мрієте про духовний розвиток, на вас чекає знайомство з цікавими людьми.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Проявиться невластива вам гнучкість. Ви зміните тактику навіть у давнiх справах i нарешті зрозуміє, що відбувається. Це буде усвідомлення без помилкових надій.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Стрілець (23.11—21.12). Навіть недосконалi ситуацiї ви сприйматимете без паніки і почнете планувати своє життя. Поступайтеся, якщо іншого виходу немає. Це знизить пильнiсть ваших ворогiв.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Козеріг (22.12—20.01). Доведеться підбити пiдсумки. Це буде кульмінація того, чого ви прагнули. Якщо отримали не те, що хотіли, значить, ваші установки були помилковими. Або ж ви поки не розумієте, що так краще.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Водолій (21.01—19.02). Вам вдасться уникнути неприємностей і труднощів. Усе буде прозоро і передбачувано. Вашого досвіду вистачить для розумного рішення. У побутових питаннях можете покластися на свої знання.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Риби (20.02—20.03). Для того, щоб зайняти вигіднiше становище, почати приймати рішення, важливо отримувати нові знання. Можете поїхати по знайомих місцях. Звернiться по поради до досвiдчених людей.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.

Інша версія:

ОВЕН

Виявляйте ініціативу всюди, де це тільки можливо зробити без шкоди для свого становища. Можуть розкритися розбіжності, пов’язані з партнерськими стосунками, імовірний відкритий конфлікт з опонентами. Не поспішайте роздавати обіцянки, їх буде нелегко виконати. У вихідні вам знадобиться холоднокровність.

ТЕЛЕЦЬ

Необхідно розсудливо підійти до вирішення ситуації, яка склалася, у цей момент вам можуть перешкодити тільки емоції. Імовірно, плани на роботі мінятимуться з точністю до навпаки, тільки не лякайтеся завчасно – ви блискуче впораєтеся з усіма завданнями. У вихідні не перестарайтеся в питаннях виховання дітей.

БЛИЗНЮКИ

Вівторок – досить вдалий день для реалізації ваших задумів і початку проектів. Розшириться коло спілкування, що матиме сприятливий вплив на ваш настрій, відкриються нові можливості. Старання на роботі увінчаються успіхом. Вихідні – найсприятливіший час для зустрічей із друзями.

РАК

Виявляйте більше терпіння та м’якості в спілкуванні, намагайтеся не дратуватися й не відповідати брутальністю на брутальність. Не піддавайтеся шкідливим впливам, вони можуть занадто легко заволодіти вами. Радуйтеся життю та підтримуйте гармонію у своєму домі.

ЛЕВ

Звертайте пильну увагу на події навколо вас. Вам знадобиться більше впевненості у власних силах та довіри до своєї інтуїції. Намагайтеся виявляти терпіння й не квапити події. Будьте більш терплячими до близьких людей. У вихідні займіться наведенням порядку в домі.

ДІВА

Активність та оптимізм дозволять домогтися бажаного успіху. Уникайте підвищеної уваги з боку керівництва, інакше отримаєте не зовсім приємне доручення. Не втрачайте пильності, довірливість може негативно відобразитися на вашому фінансовому становищі. У вихідні обговоріть поточні сімейні проблеми.

ТЕРЕЗИ

Усі ваші біди від перевтоми. Імовірні конфлікти й затяжні з’ясування стосунків на роботі. Може загостритися питання грошової компенсації та кар’єрного зростання. Не дозволяйте родичам втручатись у ваше особисте життя, їхні благі наміри нікому на користь не підуть.

СКОРПІОН

На роботі намагайтеся бути непомітними, щоб не привертати до себе уваги. Бажано зайвий раз не потрапляти на очі начальству. Стежте за тим, кому і що говорите. Побоюйтесь обману. Поринаючи в проблеми на роботі, не забувайте про родину. У вихідні приділіть більше часу й уваги близьким.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно бути уважними та обережними, стежити за своїми словами. Може виникнути ситуація, коли вам доведеться швидко опанувати нові знання і професійні навички. Не занадто захоплюйтеся творчими фантазіями, ставте акцент на їхню реалізацію.

КОЗЕРІГ

Реалізація намічених планів буде ефективнішою, якщо ви з розумом використаєте свої ділові зв’язки й заступництво впливових знайомих, однак зловживати такими стосунками теж не варто. Небажано починати великих справ, пов’язаних з фінансовим ризиком. Вихідні краще провести в колі родини.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся раціонально розподіляти сили. Вас супроводжуватиме успіх у пошуках роботи. Цей тиждень може стати міцним фундаментом для кар’єрного зростання, але доведеться навчитися бути поступливішими й дипломатичнішими. Бажано звернути увагу на взаємини з колегами по роботі.

РИБИ

Необхідно стратегічно правильно вибудувати свої стосунки з партнерами по роботі, тоді багато проблем вирішаться самі собою. Почуття такту й чарівність дозволять вам віртуозно розв’язати поставлені завдання. У вихідні постарайтеся відновити витрачений енергетичний потенціал за допомогою повноцінного відпочинку.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини