Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:03:40

Гороскоп на наступний тиждень 18-24 вересня

17.09.2017   11:58Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 18-24 вересня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Невдовзi у вас почнеться нове життя. Спочатку будуть намітки, якi вимагатимуть від вас дій. Важливо вирішити, потрібно вам це чи ні.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Телець (21.04—21.05). Займіться підготовчою роботою, а вже потiм починайте новi справи. Ви несподiвано відкриєте в собi новi потенційні можливості. Перестаньте сумніватися у своїх здібностях.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.
 
Близнюки (22.05—21.06).
Тиждень буде благополучним у цілому, незважаючи на побутові труднощі та деякі неприємності. Оточуючi будуть прихильні до ваших планів, тож немає причин для розчарувань.
Дні: спр. — 24; неспр. — немає.
 
Рак (22.06—23.07). У вас буде багато сумнівів. Але ви погано знає плюси і мінуси, тому зробите невірний вибір. Вам буде ліньки  розбиратися, тож чекатимете, що все само собою владнається.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Лев (24.07—23.08). Ви підете на випередження навіть самих себе. Усе залежатиме від вашого бажання змiнитися. Можливо, варто поповнити знання і навички. А от авторитет доведеться завойовувати.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.
 
Діва (24.08—23.09). Якщо не доведете задумане до кінця, то задовольнятиметеся залишками. Не переймайтеся, вкладені зусилля завжди окупляться. У вихiднi влаштуйте вiдпочинок на природi.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Терези (24.09—23.10). Щоб досягти бажаних результатiв, рухайтеся повільно. Ви багато отримаєте, якщо не відвернетеся вiд друзiв і не відмовите їм у допомозi.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Якщо у вас сталися неприємностi, прийміть усе спокійно і з гідністю. У нових справах iдіть не в обхід, а напряму, тодi успiх гарантовано.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Стрілець (23.11—21.12). Уникайте зовнішнього тиску. Можливо, доведеться підбити підсумки. Будь-які плоди вас порадують. Наступного разу ви зможете проявити свій потенціал більше.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваша думка буде спірною, але авторитетною. Ні перед ким не звітуйте, просто пред’явіть результат і опишіть усе в загальних рисах.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Водолій (21.01—19.02). Заздрісники додадуть проблем. Вони вас можуть використовувати, а ви будете допомагати. Якщо у них усе вийде, вони не стануть iз вами рахуватися.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Риби (20.02—20.03).
Почніть більше довіряти іншим. Більшість тих, хто поруч, налаштовані доброзичливо. Вам не перешкоджатимуть, а дадуть слушну пораду. Вам не потрібно захищатися, все простіше, ніж здається.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВЕН

Ваш творчий потенціал зросте, і ви зможете отримати багатообіцяючу пропозицію, таку можливість упускати не слід. Найбільш прямий шлях не обов’язково єдиний, краще розгляньте всі варіанти. Є реальний шанс закінчити тиждень з почуттям глибокого задоволення та усвідомленням значущості всього зробленого вами.

ТЕЛЕЦЬ

Поступово зростають ваші заробітки та професійний авторитет, тож за цю сферу переживати не варто. Вірогідні зустрічі з корисними та цікавими людьми. Не слід відмовляти тим, хто звернеться до вас з проханнями. На вихідні варто запланувати вирішення найбільш складних проблем, зірки допомагатимуть вам.

БЛИЗНЮКИ

Навчіться цінувати свій час. Намагайтеся не утискати інтереси ділових партнерів та колег по роботі. Слід виявляти уважність, навіть допитливість, щоб не допускати помилок. Стежте за своїми словами й діями, необережність може зіграти з вами злий жарт. У вихідні приділіть увагу спортивним заняттям.

РАК

Можете відчути, що ваше життя стає легшим. Багато проблем відступлять або розтануть, мов дим. Варто переглянути свої зобов’язання перед близькими й навести порядок у справах. Можливі непорозуміння з друзями. Вихідні – хороший період для самостійних рішень і праці, а не порожньої балаканини.

ЛЕВ

Варто зберігати спокій і розсудливість. Не дозволяйте собі перебувати в полоні власних ілюзій. Ваша працьовитість не залишиться непоміченою. Намагайтеся підтримувати себе в піднесеному настрої, контролюйте свої емоції. У вихідні бажано зайнятися вирішенням домашні справ і проблем.

ДІВА

І вдома, і на роботі пані Фортуна буде на вашому боці. Починайте здійснювати свої честолюбні задуми. Висока ймовірність багатообіцяючого знайомства. Постарайтеся не проґавити його. Бажано уникати спілкування з начальством. У вихідні не метушіться, інакше вас можуть неправильно зрозуміти.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви будете спокійні та цілеспрямовані, то обов’язково досягнете бажаного успіху. Завоюйте довіру начальства, доведіть йому свою надійність – і перед вами відкриються нові чудові можливості. У вихідні не забувайте про сімейні справи та проблеми. Можливі розбіжності з дітьми, які легко владнати.

СКОРПІОН

З’явиться гарна можливість підвищити свою самооцінку, навіть недоброзичливці відзначать ваші блискучі ділові та організаційні якості. Слід довіритися інстинкту самозбереження, він допоможе втілити в життя найпотаємніші задуми. Не шкодуйте про витрачені засоби і час – вони дуже скоро окупляться.

СТРІЛЕЦЬ

Не обов’язково всі проблеми вирішувати самостійно, у деяких ситуаціях дружня порада та підтримка допоможуть вам уникнути перевантаження. Поділіться власними ідеями з начальством, і воно вас обов’язково підтримає. У вихідні спрямуйте свою енергію у сферу особистих стосунків. Заздалегідь продумайте план дій, щоб уникнути сварок.

КОЗЕРІГ

Якщо ви бажаєте досягти результатів, потрібно починати діяти, хоч і м’яко, але дуже наполегливо. Від вашої активності в ці дні залежатиме втілення найзаповітніших планів у реальність. Виявляйте турботу до рідних та близьких, і вони обов’язково відплатять вам тим же. У вихідні добре відпочиньте в колі сім’ї.

ВОДОЛІЙ

Завдяки творчому настрою та кмітливості ви багато чого зумієте досягти. Можливо, заважатиме пильний інтерес з боку партнерів і колег. Не виключено, що недоброзичливці спробують спровокувати вас на конфлікт. Відбудуться події, які відчинять перед вами нові можливості. До вихідних постарайтеся завершити поточні справи.

РИБИ

Будьте відкритими для пропозицій, тоді вони почнуть надходити до вас дедалі частіше. У вирішенні ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію – як не дивно, логіка навряд чи приведе вас до бажаних результатів. У вихідні не варто робити нерозважливих кроків, навіть таких, які здаються вам дріб’язковими.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.