Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:11:17

Гороскоп на наступний тиждень 31 липня - 6 серпня

30.07.2017   15:15Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків зодіаку з 31 липня по 6 серпня 2017 року

Овен (21.03—20.04). Ви зрозумiєте, що поруч зовсім не та людина, про яку ви мріяли. Це призведе до початку подвійного життя. Сімейні стосунки нагадуватимуть бойовi дії.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо ви шукали ідеал, незабаром зможете його зустріти. Цей момент стане початком романтичної смуги у вашому житті. Вихiднi проведiть у колi друзiв.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Близнюки (22.05—21). Можливе романтичне знайомство, дорогі подарунки та освiдчення в коханнi. Вся ця ідилія триватиме недовго, тоді ви шукатимете шляхи для відступу і розриву стосункiв.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Рак (22.06—23.07). Цей перiод принесе відчуття повного задоволення від виконаної роботи. Однак, проаналізувавши ситуацію, ви зрозумієте, що не тільки не просунулися вперед, а, швидше, відступили на крок назад.
Дні: спр. — 31; неспр. — 3.
 
Лев (24.07—23.08). Матеріальний добробут значно погiршиться, а витрати, навпаки, збiльшуватимуться. Причому в більшості випадків витрати будуть на розваги. Радимо передивитися свої потреби.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Діва (24.08—23.09). Ви намагатиметеся вирiшити свої проблеми за допомогою позик і кредитів. Прозрiння настане, коли доведеться повертати значні суми грошей. Це призведе до конфліктів iз бажаючими повернути свої гроші.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Терези (24.09—23.10). Щоб покращити фiнансову ситуацiю, доведеться шукати нові джерела прибуткiв. Дехто намагатиметься розбагатіти за допомогою азартних ігор, але їх чекає розчарування.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Цей тиждень стане для вас випробовувальним. Ви вже готовi до визнання своїх заслуг і досягнень, тільки чекаєте вдалого моменту, щоб перетворитися з пішаків на королів.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ви зрозумiєте, що досi жили неправильно, переосмислите своє життя i вибачитеся перед тими, кого раніше образили. Цей перiод буде метушливим, більше часу доведеться витрачати на підтримку рідних і близьких.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Козеріг (22.12—20.01). Не завжди спокійним буде сімейне життя, але очiкуються змiни на краще. Ви станете справжніми главами сімей, які піклуються про близьких і за все відповідають.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Водолій (21.01—19.02). У сiмейних людей життя буде спокійним і рівномірним. Дрібні сварки не матимуть серйозних наслідків. Можливий флірт на стороні, але ви швидко зрозумiєте, до яких наслідків це призведе.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.
 
Риби (20.02—20.03). У питаннях кар’єри ви зможете перевершити самих себе. Удача нарешті посміхнеться, у вас з’явиться шанс заявити про себе на повний голос. Успiшними будуть контракти з партнерами.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

ОВЕН

Не варто будувати надмірно грандіозних планів, для вас буде набагато краще поки трохи відпочити й зібратися з силами. Ваша енергія та натиск гарантують успіх у багатьох справах. Вихідні краще присвятити пасивному відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Успішно пройдуть ділові переговори, які дозволять вам стабілізувати рівень свого благополуччя. На роботі краще не виявляти зайвої активності та ініціативи, бо це може викликати тільки заздрість і пересуди. У вихідні вам навряд чи вдасться довго всидіти на одному місці: захочеться отримати все й одразу.

БЛИЗНЮКИ

У вас накопичилося вже стільки важливих справ і невирішених проблем, що пора б зайнятися їх вирішенням. Але не намагайтеся зробити все відразу, почніть з найголовнішого. У вихідні вашим основним завданням буде опинитися в потрібний час у потрібному місці.

РАК

Не дозволяйте спокусі збивати вас зі шляху істинного, пам’ятайте, що від добра добра не шукають. Ви можете стати об’єктом службової інтриги. У вихідні дітям знадобляться ваша підтримка й турбота.

ЛЕВ

Гарний час для зміни роботи. Намагайтеся завершувати розпочаті справи, це дозволить вам уникнути непорозумінь і неприємностей. Можлива конфліктна ситуація з грошима. Приділіть більше уваги відпочинку, частіше бувайте за містом. Природа сприятливо вплине на ваш настрій.

ДІВА

Присутній ризик надлишкової інтелектуальної активності. Стримаєте політ своєї фантазії. Можуть виникнути проблеми з пунктуальністю. У спілкуванні з ріднею необхідно набратися терпіння й постаратися уникнути конфліктів.

ТЕРЕЗИ

Сміливо втілюйте свої задуми в життя. Але не надто поспішайте із серйозними висновками. Постарайтесь об’єктивно сприйняти конструктивну критику на роботі й виправити свої помилки. У вихідні інтуїція і природне благородство допоможуть вам уникнути серйозних промахів.

СКОРПІОН

Імовірна досить різка зміна діяльності. Прийміть допомогу колег, вона виявиться доречною. Відчуєте раптову зміну ритму: замість напруги прийде легкість, і відкриється друге дихання. У вихідні можуть розкритися цікаві таємниці вашого давнього минулого.

СТРІЛЕЦЬ

Необачні вчинки можуть мати небажані наслідки, тому будьте уважні та обережні як на роботі, так і вдома. Не втрачайте самовладання, і ви зумієте в усьому розібратися. Швидке прийняття рішень несподівано принесе позитивні результати. У вихідні близькі люди, імовірно, вимагатимуть пильної уваги.

КОЗЕРІГ

Будете спілкуватися з малознайомими людьми більше, ніж зазвичай. Близькі допоможуть вам побачити сприятливі можливості. Виявляйте скромність, це дозволить уникнути промахів та недоліків у роботі. У вихідні будьте готові до певних компромісів, тоді ви зможете прорватися вперед.

ВОДОЛІЙ

Усі досягнення мають свою цінність, але незабаром їх доведеться закріплювати і навіть відстоювати. Варто порадіти тому, що нічого раптового й непередбачуваного не відбувається. У вихідні до вас можуть приїхати далекі родичі.

РИБИ

Замисливши що-небудь серйозне, не поспішайте щедро рекламувати це перед усіма. Зачекайте, поки ваш задум набуде реальних рис, і тоді успіх вам забезпечений. Намагайтеся не вередувати й не вступати в сварки з тими, хто поряд.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини