Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 20 лютого, 00:47:40

Смачні рецепти вихідного дня

13.05.2012   12:13Агенцiя

Куриная грудка, фаршированная ананасами и сыром

Состав: грудки куриные – 4 шт, ананасы консервированные или свежие – 100 г, сыр твердый – 100 г, чеснок – 1 долька, майонез, сухари панировочные, яйцо, соль, перец

Приготовление

Подготовить куриную грудку, промыть и прорезать в грудке “кармашек”, стараясь не прорезать насквозь.
Готовый “кармашек” посолить и поперчить снаружи и внутри.
чеснок пропустить через пресс и смешать с майонезом. Чесночно-майонезной смесью смазать грудку внутри “кармашка”

Для начинки: с ананасов слить жидкость и порезать кубиками.
Сыр натереть на крупной терке.

Смешать ананасы с сыром и добавить чуточку майонеза, чтобы масса получилась вязкой.
Наполнить сырно-ананасной массой куриный “кармашек” и заколоть разрез зубочистками.

В мисочке размешать вилкой яйцо, посолить его.
В отдельную тарелочку насыпать панировочные сухари.
Грудку обмакнуть в тарелочку с яйцом, затем обвалять в сухарях.

Обжарить грудку на сковороде с разогретым растительным маслом с двух сторон до румяной корочки, затем убавить огонь и продолжать жарить до готовности.

Останні новини Чернігівщини

12 мільйонів гривень аліментів повернуто у січні дітям на Чернігівщині

12 мільйонів гривень аліментів повернуто у січні дітям на Чернігівщині 17:18

Коли байдужість батьків до власних дітей перетинаємежу дозволенного, на захист економічних прав молодого покоління приходять фахівці юстиції.

"Реквієм Небесній Сотні". У бібліотеці ім. М. Коцюбинського пройшов вечір патріотичної поезії 16:57

Пам’ять Героїв Небесної Сотні у бібліотеці ім. М. Коцюбинського вшанували читанням віршів патріотичної тематики.

Системні перевірки заправок в області тривають

Системні перевірки заправок в області тривають 13:53

Чергове засідання робочої групи з ліквідації нелегального обігу нафтопродуктами провів сьогодні заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

Про роботу КП

Про роботу КП "Чернігівводоканал" у 2019 році 13:47

Комунальному підприємству «Чернігівводоканал» у 2019 році завдяки збалансуванню обсягів подачі та реалізації води вдалося утримати її втрати на досить низькому рівні - 13,3%. Для порівняння: нормативно дозволений рівень втрат для врахування у водних балансах на сьогоднішній день для ліцензіатів НКРЕКП становить 30%. Про це повідомив начальник КП «Чернігівводоканал» Сергій Малявко на розширеній нараді 18 лютого.

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернігівській області проводиться санітарно-просвітницька робота в районах

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернігівській області проводиться санітарно-просвітницька робота в районах 13:30

Представники Бобровицького районного управління Держпродспоживслужби провели роз’яснювальну роботу з реалізаторами харчових продуктів, зокрема молочної продукції, стосовно недопущення до обігу фальсифікату.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини