Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:28:18

Гороскоп на наступний тиждень 31 жовтня - 1 листопада

30.10.2016   11:23Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi у вас будуть робочi та особистi проблеми. На перший план вийдуть сiмейнi справи, відносини з близькими. Звернiть увагу на здоров’я.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.
 
Телець (21.04—21.05). Ви можете очікувати змiни у кар’єрi, декому з вас доведеться змiнити роботу. Це спричинить створення нових цілей i планів. Начальство вимагатиме вiд вас виконання зобов’язань.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Близнюки (22.05—21.06). У вас виникне бажання незалежності, що приведе до вільної працi. Пам’ятайте, що не завжди мета виправдовує засоби. У цей час дiти вимагатимуть вiд вас прискiпливої уваги.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Рак (22.06—23.07).
На цьому тижнi вам вдасться успішно впоратися з усіма проблемами та неприємностями. У кар’єрі очікуються зміни. В цей час можете приймати важливі рішення.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Лев (24.07—23.08). Ви зможете реалiзувати більшість планів, отримаєте хорошi прибутки, компенсуєте всi втрати. Але не варто вiдразу ви­трачати кошти, краще вкласти їх у справу.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Діва (24.08—23.09). З’являться новi покровителi, можливi привабливі пропозиції від давнiх знайомих і друзів. Будуйте плани на майбутнє, фортуна на вашому боцi.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Терези (24.09—23.10). Приділiть належну увагу новим планам. Кредитори нагадуватимуть про себе все частiше, тож будьте уважнi з фiнансовими документами.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Скорпіон (24.10—22.11). На перший план знову вийдуть робочі моменти. Начальство буде вас квапити і підганяти, але результат принесе солідний прибуток. Смiливо починайте нові справи і реалізуйте старі плани.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.
 
Стрілець (23.11—21.12).  Ідеї почнуть стрімко трансформуватися й змінюватися в принципово нові форми. Робота, особистi стосунки та друзі примусять вас iнакше полянути на життя. Головне — дійте за ситуацією.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Козеріг (22.12—20.01). Несподiвано робота може перетворитися на дружнє та вільне заняття. Дбайливiше ставтеся до свого здоров’я, остерігайтеся неконтрольованих ситуацiй та екстремальних захоплень.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Водолій (21.01—19.02).
Ви зрозумiєте, що якби не рухнули старі плани, ви ніколи б не зважилися на подібні кардинальні зміни і не досягли б такого успіху. Як кажуть: усе, що не робиться, на краще.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Риби (20.02—20.03). Робота, якою вам доведеться займатися, повинна бути корисною і приносити задоволення не тільки вам, а й оточуючим. Можете активно братися за справи, але при цьому проявляти обережність і завбачливість.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.