Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:39:27

Чому чоловіки і жінки думають по-різному. Геніальне пояснення!

02.10.2016   14:47Агенцiя

Жінки влаштовані набагато складніше, ніж чоловіки. У чоловіків все просто, у жінок - складно. Знаєте, чому? Тому що у нас абсолютно різна біологічна будова мозку

Пояснення того, як розумовий процес відбувається у чоловіків, а як - у жінок, з'явилося на сайті Tickld. Його автор - міжнародно відомий комік і спікер Марк Гунвор

Чоловічий мозок - це пристрій, в якому панує ідеальний порядок. У нас все розкладено по окремих коробках.

Секс - в одній «коробці», спорт - в інший, робота - в третій. У нас є багато ящиків буквально для всього. У нас є «ящик» для автомобіля, є «ящик» для грошей, є «коробка», де зберігаються думки про роботу. Є коробка, де зберігаються міркування щодо вас, жінок. Є окремий ящик для дітей. Окрема коробка - це думки про матір. Вона десь там, в підвалі.

Ми все і завжди складаємо у ці коробки. І є одне правило: поки розгрібаєш один ящик, інші чіпати не можна. Якщо ми обговорюємо якесь одне конкретне питання, то просто тягнемося до коробки, де у нас всі «файли» по ньому. От чому ми обговорюємо тільки конкретні питання: ми дуже обережно ставимося до вмісту тих ящиків, про які в даний момент мова не йде.

З жіночими мізками все по-іншому.

Жіночий мозок - це велика куля, вся обмотана розумовими «дротами».

І в ньому все пов'язано з усім. Гроші пов'язані з машиною, машина - з роботою, діти - з матір'ю, мати - з бабусею, бабуся теж обов'язково до чогось «підключена». В результаті розумовий процес у жінок - це як широкосмугова магістраль, на якій все управляється однією формою енергії - емоціями.

Ось чому жінки, як правило, пам'ятають усе. Тому що якщо ви берете будь-яку подію зі свого життя і підключаєте її до емоцій, вона залишиться у вашій пам'яті надовго.

Чому у чоловіків все не так? Тому що, по-перше, ми часто забуваємо переглядати свої коробки. По-друге, ми істоти майже беземоційні. Відверто кажучи, нас взагалі мало що турбує по-справжньому. А жінки, як правило, піклуються про все і відразу. Вони просто люблять цей процес.

А ще у чоловіків в мозку є одна «коробка», про яку більшість жінок не підозрює. Це порожня коробка.

Це наша улюблена коробка. Якщо у чоловіка є шанс це зробити, він завжди дістає з підсвідомості саме її. Що може бути краще, ніж абсолютно порожній мозок протягом декількох годин? Ось чому ми так любимо риболовлю.

І насправді те, про що я тут розповідаю, підтверджено науково. Кілька років тому Університет Пенсільванії провів дослідження і виявив, що чоловіки дійсно можуть відключатися, не думати ні про що, і при цьому дихати. На відміну від жінок. У них такого навику немає.

Жіночий розум ніколи не зупиняється. Вони не можуть просто дістати коробку «нічого». Це, звичайно, зводить їх з розуму. І змушує відчувати себе особливо роздратованою в моменти, коли вони бачать чоловіка, який не робить нічого.

cluber.com.ua

Останні новини Чернігівщини

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини