Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:46:29

Ювілейний студентський форум Менщини

26.08.2016   09:25

20 серпня у ДОК «Казковий» Менським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Менської районної державної адміністрації проведено 15-й Студентський форум Менщини.

Щоб потрапити на свято, треба було пройти неабиякі перешкоди та «залишити свій слід» на асфальті. Підтвердити свою участь у форумі можна було фотографіями, де фоном були «Кавьор» з магнітофоном, «Басейн», «Інстаграм», «Мі-мі-шечки», девіз «Я люблю Мену» та багато інших. На благодійному аукціоні збиралися кошти на лікування хворих дітей Павла Чобота та Кирила Мироненка.

Близько трьохсот студентів дружно ламали старі традиції та імпровізували на сцені та поза нею. Команди «старих» та «нових» ведучих змагалися, хто кращий. Цього року яскравих та веселих блокнотів-сувенірів, надрукованих за фінансової підтримки Менської районної державної адміністрації були двох видів.

Фотоквести, конкурси, змагання – кожен студент обов’язково взяв участь, бо ще при вході був кудись записаний. У патріотичному квесті «Країна У» команди змагалися, хто швидше з’їсть сало, складе карту України та ін.

Підкріпившись кашею, студенти змогли спробувати себе в екстремальній розвазі – бамперболі. Відгуки були: «Це круто!». Спонсорську допомогу для цього надали Геннадій Примаков та Валерій Гайдукевич.

Чотири найактивніші студенти (ведучі, сценаристи, музиканти та декоратори) – Панасенко Катя, Неруш Аня, Примаченко Костя, Нікитенко Катя, та переможець конкурсу на найабсурдніший костюм на ім’я Олександр отримали квитки на «Океан Ельзи», кошти на які надані заступником голови Чернігівської обласної ради Дідуром Арсеном Володимировичем.

Закінчила форум весела дискотека та пісні під гітару біля вогнища.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини