Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:58:49

Закінчило роботу Молодіжне наметове містечко "ТАМ – територія активної молоді"

04.07.2016   18:39Агенцiя

2 липня у Чернігові закінчило роботу Молодіжне наметове містечко «ТАМ – територія активної молоді», яке діяло протягом трьох днів де зібралася творча, патріотична, прогресивна молодь з 22 районів та міст області. регіональне представництво Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка».

Захід організовано Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Департаментом культури і туризму, національностей та релігій, а також з регіональним представництвом Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка».

Програма заходу була доволі насиченою і кожен з учасників табору зміг проявити, реалізувати та показати себе з найкращої сторони, беручи участь у всіх локаціях, а саме: у концертній програмі, змаганнях на «Драконах», у презентації творчої майстерні, у спортивно-змагальній програмі, військово-спортивній грі «Ажіотаж», молодіжній «Мафії» та молодіжному квесті, а також у роботі Арт-майданчика, фестивалю фарб та молодіжному музичному фестивалі Music Live Award.

Детальну інформацію щодо нагородження учаснииків конкурсу можна переглянути на офіційному сайті Департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадмінітрації.

Учасники ТАМу активно попрацювали та провели час із користю, знайшли нових друзів та отримали масу нових вражень.

Після закінчення заходу «ТАМ – територія активної молоді» набуде розповсюдження у своїх географічних межах оскільки його учасники будуть втілювати молодіжні проекти в районах та містах.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.