Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:36:16

Гороскоп на наступний тиждень 6-12 червня

05.06.2016   10:43Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Якщо ви щось задумали, то обов’язково досягнете своїх цiлей. Можете бути впевненi: фортуна посмiхнеться терплячим.
Дні: спр. — 6; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). Цього тижня ви порадуєте себе i близьких. Вам личить роль органiзатора, тож смiливо берiться за новi справи.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Близнюки (22.05—21.06). Досить вважати, що ви вiдповiдальнi за все. Це допоможе вам фiлософськи подивитися на бiльшiсть речей i вилучити з цього користь.
Дні: спр. — 7; неспр. — 10.

Рак (22.06—23.07). Настав момент, коли яскравi емоцiї та враження стануть найкращою альтернативою спокiйному вiдпочинку. На вихiднi плануйте дружнi вечiрки.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Лев (24.07—23.08). Для вас характерно дiяти з розмахом, майбутнi вихiднi — теж не виняток. Будьте стриманiшi, намагаючись кого-небудь ощасливити.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Діва (24.08—23.09)
. Цей тиждень — сприятливий перiод, щоб відважитись на щось нове. Ви зможете зробити бiльше, нiж сподiваєтеся.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10).
Вас навряд чи порадує сидiння вдома, навiть серед близьких людей. Вiзьмiть на себе iнiцiативу й органiзуйте нову програму.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Скорпіон (24.10—22.11). Стосунки з оточуючими — важливий момент у вашому життi. Прощайте образи — це вiдкриє перед вами новi можливостi.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Стрілець (23.11—21.12).
Не намагайтеся бути всюди i вiдразу, спортивний iнтерес може далеко завести, але зараз не найкращий час для ризикiв та авантюр.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Козеріг (22.12—20.01). Для вас тиждень буде продуктивним i позитивним. Незважаючи на будь-якi труднощi, ви зумiєте вийти з них достойно.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Водолій (21.01—19.02). На початку тижня утримуйтеся вiд конфлiктiв. Неприємностi мають тенденцiю рости, як снiгова куля. Оптимiзм допоможе уникнути цього.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Риби (20.02—20.03). Подiї змiнюватимуться швидко, як картинки в калейдоскопi. Варто помiтити, що в кожнiй ви вiдiграватимете важливу роль.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Інша версія:


Овен
На роботі вам удасться зробити якісний ривок, а вдома навести ідеальний порядок. Доведеться багато спілкуватися з людьми, працювати з паперами та дзвінками. До вихідного постарайтеся знизити своє робоче навантаження до мінімуму й добре відпочиньте.

Телець
Необхідно бути зібраними та цілеспрямованими. Постарайтеся зосередитися на головному й не витрачати свої сили на дрібниці. Уникайте будь-яких конфліктів і непорозумінь з начальством. Намагайтеся знайти щиросердечний спокій, це допоможе вам відчути себе хазяїном власного життя.

Близнюки
Бажано почати планомірну реалізацію хоча б частини своїх ідей. Сміливо опирайтеся на допомогу друзів, але будьте готові відстоювати власні інтереси. За необхідності виявляйте терпіння й витримку, так ви досягнете більшого. Вихідні найкраще провести вдома.

Рак
Вам знадобиться чимало зусиль та мудрості, аби керувати ситуацією, яка склалася. Дуже ймовірні проблеми з грошима, це може навіть призвести до фінансового краху. Перш ніж прийняти можливу привабливу пропозицію, ретельно зважте всі за і проти. У вихідні краще побути на самоті.

Лев
Зможете досягти небувалих успіхів у справах, а прості рішення дозволять вам домогтися матеріального успіху. Бажано розібратися й упорядкувати всі справи, що нагромадилися, та недоробки. У вихідні встигнете зробити надзвичайно багато.

Діва
Можете одержати бажане, якщо дипломатично та вчасно відійдете в тінь. Обставини дадуть вам можливість перевірити партнерів на надійність у фінансових питаннях. У вихідні бажано зайнятись особистими справами. Проблеми із заступниками та друзями почнуть поступово вирішуватися.

Терези
У вас імовірні перепади настрою, які стомлять тих, хто поряд. Вашу компетентність, імовірно, піддадуть сумніву, власного досвіду вам може й не вистачити. Гарний період для спілкування та примирення з друзями, а дім порадує вас своїм затишком і комфортом. У вихідні вирушайте в подорож.

Скорпіон
Черпайте бадьорість в удачах і постарайтеся не приймати швидких рішень. Можуть виникнути напружені стосунки в діловій сфері, коли з одного боку доведеться боятися обману, а з іншого – конфліктів з начальством. У вихідні вам знадобиться максимум уваги, щоб уникнути несподіванок і небезпек.

Стрілець

Обов’язково зверніть увагу на поради, якими вас будуть обдаровувати, серед них може виявитися золота ідея. Справи на роботі накопичаться з неймовірною швидкістю й вимагатимуть від вас негайного рішення. У вихідні будьте уважні в спілкуванні, будь-яке необережне слово може стати причиною конфліктів.

Козеріг
Треба бути активними й ініціативними, це сприятиме вашій успішності. У стосунках з тими, хто поряд, намагайтеся не говорити зайвого, виявляйте витримку та спокій. У вихідні бажано зібратися з силами й довести до кінця почату справу, незважаючи на її трудомісткість.

Водолій
З ідеями та пропозиціями краще не виступати, вас можуть неправильно зрозуміти. Імовірно, висунуть свої претензії діти, і чим вони старші, тим більше в них буде вимог та невдоволення. У вихідні відчуєте, як більша частина турбот звалилася з плечей.

Риби
Сприятлива ситуація складається рідко, тому постарайтеся провести час з максимальним задоволенням. Імовірна вдала поїздка або продуктивна зустріч у неформальній обстановці, а близькі люди принесуть чимало радості.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини