Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:24:36

Гороскоп на наступний тиждень 14-20 березня

13.03.2016   11:34Агенцiя

Овен. Не варто заводити романтичні знайомства. Ви можете зіштовхнутися з непередбаченими ускладненнями. Сприятливий період для поліпшення стосунків у родині. Ваша інтуїція та досвід дозволять у будь-якій складній ситуації знайти вірні рішення.

Телець. Тиждень не сприяє логічним вчинкам, хоча ви й можете знайти безліч виправдань своїм діям. Доведеться почати докладати рішучих зусиль, якщо хочете уникнути даремних витрат часу та енергії. Певну небезпеку можуть становити неуважність або зневага до потенційної загрози.

Близнюки. Залишіть позаду сумніви, якщо на щось зважилися. Немає обмежень для вияву активності. Якщо вас надихають домашні справи – будуйте наполеонівські плани, не обмежуйтеся поверхневим наведенням порядку. У вихідні дозвольте собі марнотратність і влаштуйте для себе гарний відпочинок.

Рак. Тиждень складеться досить вдало. Він дозволить навести порядок у найрізноманітніших справах, домогтися багатьох поставлених цілей. Вам вистачить часу і на домашні справи, і на вирішення професійних питань. Вихідні будуть пов’язані з незвичайними романтичними пригодами, можливе пробудження сильних почуттів.

Лев. Необхідно пам’ятати про обережність і триматися в тіні. Висока ймовірність прийняття нерозумних рішень та здійснення необачних вчинків. Ті, хто поряд, можуть неправильно зрозуміти вас.

Діва. Доведеться розриватися між роботою та домом. Можливо, ви відчуєте, що професійна діяльність починає забирати у вас дедалі більше часу й сил, а родині виходить приділяти все менше уваги. Постарайтеся правильно розставити пріоритети.

Терези. Ваші рішення здивують тих, хто поряд, своєю нестандартністю, але дозволять швидко домогтися успіху. Ви постійно будете в центрі уваги. Є шанс зав’язати корисні знайомства в дуже високих колах. Почуття такту й гарних манер стає вашим надійним союзником.

Скорпіон. Корисно вести переговори про перспективи бізнесу. Не слід братися за нові справи. Займіться систематизацією та прибиранням свого простору. Не ризикуйте, якщо вас відвідають раптові ідеї, ви до них ще повернетеся. У вихідні важливі речі будуть вирішуватися за зачиненими дверима.

Стрілець. Про спокій можна тільки мріяти: емоційна напруга зростає з кожним днем. Ваша поведінка, імовірно, стане несподіванкою для близьких людей, тож не дивуйтеся їхньою реакцією. Дуже важливо правильно розподіляти сили. Влаштуйте приємний сюрприз для близьких.

Козеріг. Не піддавайтеся спокусам, якщо відчуваєте, що це може похитнути основи вашого життя. У родині назріває ситуація, яка вимагатиме терплячого та спільного вирішення. Врахуйте, що ваші цілком безвинні вчинки зараз можуть бути невірно витлумачені. У вихідні займіться домашніми обов’язками.

Водолій. Через власні вчинки ви постійно потрапляєте в неприємні ситуації. Можуть виникнути серйозні проблеми на роботі. Не виключені й фінансові труднощі. Робіть те, що у вас добре виходить. Ваші вчинки дратують близьких, викликають критику з їхнього боку. Змін на краще можна очікувати наприкінці тижня.

Риби. Не вигадуйте собі додаткову роботу. Посилиться потік новин. Ви можете опинитися в новому місці в новій компанії. Вихідні сприятливі для домашніх справ, відпочинку в колі родини та зустрічей з друзями.

Інша версія:

ОВНИ, не рвіться на передову, заховайтеся. Ви під п’ятою обставин, смиренно проживайте життєві сюжети (кармічні), балансуйте аби всім догодити, як вдома так і на роботі. При цьому не дозволяйте собою маніпулювати і постарайтеся ні перед ким бути в боргу. Якщо сумніваєтеся в порядності людей, не розхристуйте душу, а майте справи тільки з довіреними особами.

ТЕЛЬЦІ, популярні, що дає блискучий шанс піднятися на вершину лідерства в дружньому колективі й верховодити там на свій лад. А ось у люблячих пар великий ризик стати жертвою чуттєвого альтруїзму, але чого не зробиш заради любовної ідилії?... Ланцюги пристрасті тримають вас у чуттєвому полоні, виховуючи однолюба, кохайтеся з обранцем, великодушно прощаючи йому всі мінуси вдачі. 

БЛИЗНЮКИ, найпроблемніші епіцентри подій -- дім і робота, де маєте докласти максимум зусиль,  аби скрізь встигнути: упорядкувати побут і творчо реалізуватися на службі. Плюс підтримувати високий романтичний  тонус, вчасно «чистити пір'ячко», модно одягатися та красиво виглядати. Кар’єрний «ліфт» поступово набирає швидкість, не поспішайте, тихіше їдеш далі будеш. Тут ініціативність проявляти не слід, до вас «примагнітиться» те, що запрограмовано долею.

РАКИ, ви птах високого польоту, рейтинг у соціумі на піку популярності, хваліться талантами, демонструйте свої досягнення, розкрутка іміджу має йти динамічним темпом. В кулуарні інтриги не встрявайте, бо станете крайніми і на вас посиплються всі чужі гріхи. Опікуйтеся давніми знайомими, колегами, то найкращі покровителі, які вам зобов’язані  і мають віддати борги за зроблене колись добро.

ЛЕВИ, якщо відчуваєте гостру потребу в улюбленій половинці і вона поряд, але щось незриме заважає злитися воєдино, стати одним цілим -- шукайте корінь розбалансування в собі. Швидше за все потрібно позбавитися від егоїстичних претензій, поганих звичок, завищених вимог, а потім налаштувати  свій  камертон на сердечну, душевну, інтимну хвилю обранця. Сексуальний аспект взаємин є головним плюс вам разом має бути цікаво.

ДІВИ рухаються по конфронтаційній смузі, пристебніть ремні і дотримуйтеся правил безпеки в діловій співпраці, шлюбних взаєминах -- щонайменший промах і кар'єрна аварія неминуча. Врятує дбайлива милосердно-дружня прихильність до людей і мобільна реакція на завдання начальства у якого сім п’ятниць на тиждень, і де можна не поспішати з виконанням наказів. Самоствердження за рахунок професійних амбіцій є безплідними.

ТЕРЕЗИ, на вас лежить відповідальна місія по створенню благодатного мікроклімату в службовому колективі. Будьте трудовим генератором, радо беріться за додаткові повноваження, завдання, Любіть роботу, колег, шануйте начальство, нікого не підбурюйте. Де витонченим гумором, де красивим компліментом, похвалою  загладжуйте гострі кути, підіймайте святковий настрій. І менше реагуйте на чужу критику (вона далека від істини), що може спровокувати вас до бунтарства.  

СКОРПІОНИ, якщо поставили за мету не кар'єрний статус чи розквіт бізнесу, а втілення творчих фантазій – це чудово, Музи до ваших послуг! Станете популярними, реалізуєтеся як професіонал, і лише з прибутками справи кепські. Але дарма. Не таланить в грошах повезе в коханні. Завоювати чуже серце труднощів не складе. Тільки не вдавайтеся до меркантильності, любов з корисливою метою приречена на згасання.

СТРІЛЬЦІ під перехресним вогнем сімейних, службових, шлюбних проблем, і пересидіти їх в окопі не сподівайтеся. Слід боротися з перешкодами, ладити з суперниками, пускаючи в хід блискучий інтелект, винахідливість. Сила ваша в справедливій  принциповості, умінні прокласти крізь нетрі непорозумінь вірну стежину до душ людей: високого начальства, рідних, коханих, друзів.

КОЗОРОГИ, на службі сейсмічна атмосфера, якщо ви досконалий фахівець, можете дати фори конкурентам, утримавши свій фаховий імідж на висоті. Налагоджуйте стосунки з колегами, благовірними не занудними моральними настановами, а щедрою самовіддачею духовних енергоресурсів, турботливістю, чуйністю. Продемонструйте, що ви особа високої духовної культури, володієте психологічними премуростями, що відлякає всіх нехлюїв та  авантюристів.

ВОДОЛІЇ, без улюбленої роботи, яка є прибутковим  джерелом, грошей не заробити. Фінансовий стимул є потужним двигуном. Працюйте з натхненням і пильнуйте, аби не розтринькати зароблені кошти на егоїстичні забаганки. Спільний бюджет (з партнером) святая святих, і розбазарювати його заборонено. У любовних пар криза: виправляйте помилки, надолужуйте упущені можливості.

РИБИ, ваше «Я» прагне невідкладного самоствердження,  бути скрізь на чолі в передніх лавах!  Якщо налаштовані йти в лобову атаку на прагматичну дійсність, де панують закониматеріальних інтересів -- марно стараєтеся і зазнаєте фіаско. Перед вами доленосний рубікон, який доведеться переступити з втратами. Вдома, на роботі, в кар’єрі, діловій співпраці, постраждає принижена гідність.

Джерело: karpatskijobjektiv.com, vechirniykiev.com.ua

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини