Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:02:18

Слов’янські школярі гостюють у чернігівських армійців

05.01.2016   15:01Агенцiя

Вже декілька років поспіль Чернігівський 8-й навчальний центр Державної спеціальної служби транспорту зустрічає гостей зі сходу країни. Учні ЗОШ № 6 міста Слов’янськ, Донецької області у супроводі вчителів приїхали до Чернігова.

Директор школи Наталія Дубровська каже, що для дітей такі поїздки дуже важливі, адже дозволяють повернути їх до мирного життя, допомагають відволіктися від складної ситуації на Сході.

Чернігів слов’янські школярі відвідали не тільки з точки зору культурного розвитку, а й щоб подякувати військовим Держспецтрансслужби за допомогу у відновленні школи, яка зазнала руйнувань під час обстрілів.

Чернігівські військові зустріли дітей гостинно. Не зважаючи на морозну погоду, на плацу навчального центру провели урочисте відкриття зимового навчального сезону.

Задоволеними залишились і слов’янські учні, адже відчули себе справжніми солдатами. Окрім цього, для гостей зі сходу військові організували цікаві екскурсії древнім містом, а ввечері влаштували концертну програму.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.