Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:25:13

Гороскоп на наступний тиждень 5-11 жовтня

04.10.2015   10:41Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi ви зможете розширити свою сферу впливу. З’являться новi iнтереси i багатообiцяючi знайомства.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Телець (21.04—21.05). У вас з’являться обов’язки, якi вимагають нових знань. Займiться iнтелектуальним розвитком.
Дні: спр. — 9 неспр. — 10

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi все буде в руках випадку. Не робiть зайвих рухiв, займiться власним здоров’ям.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Рак (22.06—23.07). Найкращий перiод, щоб завершити накопиченi справи. Давнi друзi допоможуть розiбратися з проблемами i нададуть фiнансову допомогу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Лев (24.07—23.08). Здiйснення багатьох планiв залежатиме вiд вашого спiлкування. Випадкове слово може призвести до серйозних наслiдкiв.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.

Діва (24.08—23.09). Вдалими будуть фiнансовi операцiї. Можете спокiйно здiйснювати будь-якi проплати. Покупки бажано робити наприкiнцi тижня.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Терези (24.09—23.10). Нехай почекають усi клопоти, поки ви вiдпочиваєте. Займiться улюбленими справами, зробiть невеликий подарунок для душi.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Скорпіон (24.10—22.11). Можлива серйозна розмова з близькою людиною. Поставтеся з усiєю серйознiстю до сiмейних планiв.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Стрілець (23.11—21.12). Трудовий тиждень пройде спокiйно, без неприємних новин. Вихiднi будуть насиченими, цiкавими та енергiйними.
Дні: спр. — 7; неспр. — 11.

Козеріг (22.12—20.01). У цей перiод бажано не перевтомлюватися. Не робiть одразу роботу, яку запланували на весь тиждень.
Дні: спр. — 5; неспр. — 8.

Водолій (21.01—19.02). Бiльшiсть сил витрачайте на врегулювання стосункiв iз родиною. Вiльний час присвятiть дiтям. Вашi поради будуть корисними для всiх.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Риби (20.02—20.03). Доведеться займатися чужими проблемами. Якщо хтось не сприйматиме всерйоз вашi дiї, краще вiдiйдiть у бiк.
Дні: спр. — 7; неспр. — 10.

Інша версія:

ОВНИ, тема партнерства –найактуальніша. Як рухатися далі -- нарізно чи разом?.. Адже не виняток, що спокусливий дух свободи повернеться новим союзом, в якому ви знову наступите на ті ж граблі. Тому краще зваживши все «за і проти», будувати розхитаний альянс на абсолютно інших принципах, поставивши інтереси та потреби благовірних на чільне місце.

ТЕЛЬЦІ, якщо почнуть штурмувати болячки, це сигнал, що спрацьовує інстинкт самозбереження, організм посилає SOS, з метою змусити створити гармонію усередині себе і з навколишнім світом, тут всі засоби хороші, головне щоб вас не облишало відчуття прекрасного. Це і є формула здоров'я.

БЛИЗНЮКИ, ваше серце переповнене піднесеними незатребуваними відчуттями, кому їх подарувати?.. Адже вхолосту цей Божественний дар не повинен перегоріти. Втім дбайлива Рука Долі направить саме в тому напрямі, де зустрінете своє щастя. Супутник має неодмінно вписатися у вимоги особистого ідеалу, поєднавши в собі одночасно риси друга, духовного радника, коханця, ділового союзника.

РАКИ, доля, як у кінофільмі, відмотає назад плівку подій, змусивши вас зануритися в минуле, усвідомити все по-новому. Ця ретроспектива піде на благо сім’ї, виправите помилки, відкинете непотрібне, узявши на озброєння тільки хороший досвід. На роботі слід натискати на прогресивні важелі, кар’єрний рух має поєднуватися з модернізаційними заходами в професійній сфері.

ЛЕВАМ належить активізувати особисту свободу, розширити простір дій і навчитися пристосовуватися до різних обставин, блискуче, удаючись до оригінальних прийомів, аби отримати бажаний результат. Заводьте знайомства та дружбу з цікавими людьми, пізнавайте всебічно світ, розширюйте духовний кругозір, регулярно міняючи обстановку, накопичуючи свіжі враження, поповнюючи інтелектуальне депо новою інформацією.

ДІВИ, не хлібом єдиним живе людина. Як досягти гармонії між духовними інтересами і земними потребами, чому віддати пріоритет, матеріальному чи духовному світу?.. Тут потрібна золота серединка, бо порушення балансу змусить круто змінити стиль буття. Навчіться правильно розпоряджатися грошима, енергоресурсами, задовольняти не тільки своє Его, але й фінансувати інших, вкладати здобутки в рентабельні справи, створювати близьким побутовий і духовний комфорт.

ТЕРЕЗИ, якщо ваші амбіції відповідають амуніціям, все буде гаразд. Розправляйте крила, готуйте стартовий майданчик для нового злету, перед вами широкий спектр шансів для досягнення успіху на творчому, любовному, діловому терені. Не афішуйте про таємний діловий фронт, майте серйозні справи тільки довіреними особами, тихіше їдеш, далі будеш.

СКОРПІОНИ, шлях кар’єрних устремлінь пролягає через підпільні дії, законспіруйтеся і тихо, подалі від допитливих заздрісних очей втілюйте сокровенні задуми. Посвячувати в справи можна лише довірених осіб, які не підведуть. Нині доля зобов’язує до самостійних вольових кроків, в будь-якій діяльності, але з урахуванням чужих інтересів, тоді фортуна не зрадить. Озбройтеся ініціативним скіпетром, в союзі він належить тільки вам (!), а інша сторона має коритися.

СТРІЛЬЦІ стануть популярним громадським діячем, неформальним лідером в колективі, зможуть натискати на важелі впливу, використовуючи особисту популярність, демократичність з максимальною вигодою. Фахові здібності блискучі, робота дарує незрівнянну радість, енергопотенціал високий, сміливо рухайтеся вперед та та втілюйте намічені задуми.

КОЗОРОГИ, приготуйтеся до успішного кар'єрного злету, саме професія, де розцвітає творче покликання, прославить вас, допоможе розбагатіти. Але за умови, що донині ви активно трудилися (подяка долі «халявною» не буває), тепер же стали духовно зрілими, мудрими, отримавши визнання і заслужене просування вгору. Головне на олімпі престижу, не переоцінити себе, будьте самокритичними і постарайтеся гармонійно вписатися в ділову команду, подружіться з колегами, чим сформуєте продуктивний фундамент для подальшої співпраці.

ВОДОЛІЇ, ваше щастя блукає далеко від рідних місць, тут нудно і нецікаво, ніхто вас не помічає. Відправляйтеся в подорож, розширюйте духовний кругозір, пізнавайте світ, вивчайте інші культури, традиції. Зараз по ходу ситуацій ви відчуєте інтимний зв'язок з Богом, що дасть поштовх до формування нової особистої філософії буття, відбудеться «переформатування» ідеалів, і те що вчора так сильно хвилювало, тепер відійде на задній план, звільнивши місце новим захопленням.

РИБАМ доведеться зіткнутися з ситуаціями, яких боїтеся і хотіли б уникнути, але на жаль, оминути їх неможливо. Так треба, плекайте в собі мужність і викуріть заячий дух! Тоді бажання і можливості пощастить гармонізувати. Ни ви в тотальній залежності від чужих ресурсів, тож не бунтуйте, бо хто плаьть, той і замовляє музику.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини