Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:43:19

Гороскоп на наступний тиждень, 21-27 вересня

20.09.2015   11:07Агенцiя

Oвен (21.03—20.04). Ваш ентузiазм допоможе у дiлових питаннях. Якщо здається, що немає виходу з ситуацiї, це не привiд зупинятися, а навпаки, стимул до активних дiй.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Телець (21.04—21.05). Тиждень може видатися парадоксальним. Справи, пов’язанi з найближчим майбутнiм, матимуть багато перепон, а плани на далеку перспективу легко вдаватимуться.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.

Близнюки (22.05—21.06). Цього тижня можливi конфлiктнi ситуацiї, в яких вам захочеться проявити принципову позицiю. Зокрема, це стосується вирiшення бюрократичних питань.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Рак (22.06—23.07). Спiлкування з давнiми друзями принесе чимало позитивних моментiв. Тому не вiдкладайте зустрiчi у довгий ящик. У вихiднi можна вирушити на пiкнiк.
Дні: спр. — 21; неспр. — 25.

Лев (24.07—23.08). Перш нiж прийняти важливе рiшення, подумайте, а чи варто це робити. Результат може вас розчарувати. У вас буде чудова можливiсть показати свiй органiзаторський талант.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Діва (24.08—23.09). Найскладнiшi справи варто починати в середу. Бiльше цiкавтеся новинами, в особистих питаннях покладайтеся на досвiд.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Терези (24.09—23.10). Настав час суперечок i з’ясування стосункiв. Ваше вмiння пiдтримувати добрi стосунки з оточуючими не завжди допоможе. У вирiшеннi складних справ користуйтеся iнтуїцiєю.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Скорпіон (24.10—22.11). Ваша пiдтримка знадобиться не тiльки колегам, а й стороннiм людям. Наприкiнцi тижня — заслужений вiдпочинок i максимум задоволень для себе.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Стрілець (23.11—21.12). Згадайте таку мудрiсть: iстина одна, а шляхiв до неї багато. Не поспiшайте допомагати, якщо вас про це не просили. У повсякденному життi тренуйтеся у пошуку альтернативних рiшень.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Козеріг (22.12—20.01). Невдачi в особистому життi стануть чудовим приводом для самореалiзацiї в iнших справах. Тому приймiть те, що вiдбувається, як належне i направте свої сили на роботу.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22

Водолій (21.01—19.02). Попереду тиждень перетворень — вiд особистих стосункiв до розумiння, як написати звiт за новими стандартами. Внесiть змiни у звичне русло життя.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Риби (20.02—20.03). Деякi подiї та поведiнка близьких людей не завжди зрозумiлi для вас. Проявiть мудрiсть, подивiться на ситуацiю з позитивного боку.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Інша версія:

ОВНИ, будь-яка професія, незалежно від соціального статусу ( від прибиральника до президента) вимагає терпеливого самовідданого служіння на благо інших. Годі комплексувати перед високими чинами та воювати з ними! Реалізація глобальних життєвих задумів залежить від мистецтва взаємин з шефом, підлеглими. Хто щиро служить людям -- той має владу над ними. Працюйте з охотою, не перевтомлюйтеся.

ТЕЛЬЦІ, облаштовуйте сердечне буття, кохайтеся, легкі флірти чудовий життєвий тонік. А ось на роботі доля вимагає самодисципліни, на відміну від колег доведеться працювати ради досягнення високого результату набагато більше. Якщо потрапили в тенета залежності від чужих ресурсів, бунтувати заборонено. Смиренно задовольняйтеся тим, що дають.

БЛИЗНЯТА, розгрібайте «завали» в домашніх пенатах, ви атлант сімейного благополуччя, на якому тримається щастя сім’ї, побутовий комфорт. Особливу увагу приділіть чадам, коханим, це посприяє їхньому життєвому успіху. Уникайте конфліктів (на роботі, вдома), нехай амбіції посидять на голодному пайку, мир і злагода святая святих.

РАКИ, службові контакти принесуть чимало клопотів, на роботі можливі зміни, переїзди, робочий офіс перетвориться на сейсмічну зону, де землетруси стануть нормою, а лукавий забавлятиметься підсовуючи різноманітні капості в родині. Тримайтеся шлюбних обранців, любіть одне одного і неодмінно займайтеся справами, які мають спільні інтереси.

ЛЕВИ, власницькі інстикти зашкалюють, штовхаючи на полювання за любовною здобиччю, однак насильно милим не будеш, тож отримавши відкоша, сприйміть це як повчальний урок долі. Не скакайте в гречку в пошуках нових емоційних вражень, а ліпше мобілізуйте сили на благо службових досягнень та поліпшення матеріального статусу.

ДІВИ, не чіпляйтеся за минуле, воно відходить в небуття, звільняючи місце для нових починань. Годі терзати себе та мучити домочадців, якщо на душі мулько, постарайтеся дати собі раду, а рідних тероризувати не смійте! Всебічний контроль над родиною, шлюбними обранцями вам не під силу, дайте їм свободу, і самі випурхніть на волю. Вам потрібна публічна сцена, де єство роквітне весняними барвами і запалає творчим вогнем.

ТЕРЕЗИ, період містичних ситуацій триває, тож від вашої волі нічого не залежить. Зійдіть зі сцени, законспіруйтеся, куди життєвий човен причалить -- одному Всевишньому відомо. Щиро вірте йому і все складеться чудово! Сила віри здатна творити чудеса, але при умові що ваше серце наповнене праведними помислами, бажанням зробити світ досконалішим. І пильнуйте, бо таємні вороги можуть добре накапостити!

СКОРПІОНИ, ключ до життєвого процвітання знаходиться в дружньому колективі з яким вас єднають практичні інтереси. Без братської підтримки життя не миле, сили тануть як віск, зате талановиті оригінальні соратники вас окриляють піднімають до небес. Перший зустрічний, сусід, колега може стати відданим побратимом. Не жалійте нічого ради збереження вірної дружби, допомагайте, з радістю розкошелюйтеся, зроблене добро має приносити вам радість

СТРІЛЬЦІ, в фаворі у сильних світу цього, професійна самореалізація у розпалі, якщо творче покликання відповідає фаховим уподобанням -- це чудово, лаври престижу і слави гарантовані! Постарайтеся гармонійно вписатися в посадову ієрархію та опанувати роль керівника і підлеглого. Тоді з фінансами проблем не буде, гроші охоче йтимуть до рук, матеріальний статус зросте.

КОЗОРОГИ, якщо запалали бажанням учитися, це чудово, гризіть граніт науки, роль «вічного студента» вам імпонує. Засвоюйте всю інформацію, однак мертвим вантажем вона не повинна лежати, неодмінно поділіться інтелектуальними набутками з оточенням. З радістю давайте людям поради, лояльно без цинізму критикуйте, турботливо наставляйте на путь істини.

ВОДОЛІЇ, створити надійний продуктивний союз з особою, якій повністю довіряєте –ось ваше завдання. Розчинятися один в одному не слід, ви дві самодостатні незалежні особистості, яким судилося йти пліч-о-пліч, співпрацювати, задовольняючи обопільні інтереси, заробляти гроші та раціонально їх інвестувати в прибуткові проекти.

РИБИ, довкола наелектризована атмосфера, тому аби не опинитися в вакуумі, шукайте гармонійну пару і будуйте стосунки на практичних засадах. Вам потрібне надійне сильне плече і знайти його можна, важливо захотіти, однак вибір має бути скрупульозним. В кар’єрі розпочинаються тяжкі випробування, вимоги керівництва зростуть, втім, якщо ви досконалий фахівець – боятися не слід.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини