Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:45:18

7 звичок для здоров`я на кожен день

07.06.2015   11:36Агенцiя

Всього 7 звичок для здоров’я на кожен день здатні змінити життя на краще.

1. Кожного вечора плануйте свій наступний день. У вас завжди буде час на повноцінний прийом їжі, сон, відпочинок. Крім того, контроль над ситуацією дозволить вам уникнути стресу.

2. Гуляйте на свіжому повітрі. Спробуйте привчити себе гуляти хоча б по 20-30 хвилин кожен день. Вигода від цього буде не тільки для фізичного здоров’я. Під час прогулянки голова розвантажиться від зайвої інформації, а настрій покращиться.

3. Слідкуйте за своїм харчуванням. До корисних продуктів легше звикнути, якщо страви з них будуть виглядати красиво. Наприклад, звичайні яйця і овочі можна перетворити в красивий омлет з додаванням солодкого перцю, посипаний зеленню.

4. Стежте за поставою. Правильна постава — спосіб підтримувати хребет здоровим. А, як відомо, від стану хребта залежить робота багатьох органів і систем в організмі.

5. Робіть фізичні вправи. Фізична активність — обов’язкова складова для профілактики безлічі захворювань і зміцнення здоров’я. Фізичні вправи зарядять енергією, додадуть витривалості, позитивно позначаться на фігурі, а тому ви будете почувати себе впевнено.

6. Намагайтеся завжди перебувати в гарному настрої. Психологічний настрій тісно пов’язаний з фізичним здоров’ям. Спробуйте починати свій день з надихаючих думок про приємні події в минулому і передчутті таких у майбутньому. Заплануйте на цей день маленьку подію, яка обов’язково принесе вам задоволення.

7. Займайтеся саморозвитком. Пізнаючи нове, людина тренує своє мислення, пам’ять, творчі здібності. У свою чергу, нові знання та навички дозволяють їй бути сучасною і успішною людиною, отримувати і користуватися інформацією, яка допоможе зберегти здоров’я на довгі роки.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини