Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:55:22

"Ми молодь України, її шалені діти!"

03.06.2015   08:26Агенцiя

1 червня Чернігівська команда ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу» спільно з Відділом у справах сім’ї та молоді провела патріотичне свято для маленьких містян.

Здавалося погода знову змусить переносити свято для малечі, але зірки стали на правильний шлях і «Патріотична хода малят» відбулася! Цього року вона зібрала вже знайомі та нові обличчя сучасної України. Дітлахи традиційно малювали своє бачення мапи Батьківщини, змагалися у асфальтній творчості та охоче ставали мольбертами для патріотичних малюнків на щічках та рученятах. Крім того, всі учасники могли скуштувати питну воду від партнерів заходу «Здорова вода» , промовивши символічний пароль : «Слава Україні!»

Яскравим доповненням свята був генератор мильних бульбашок від традиційних партнерів свята – дитячого центру «Індіго». Сотні дітей охоче бавилися з миттєвими шматочками щастя, а дорослі хоч і трималися осторонь не втрачали шанс спіймати бульбашку на щастя.

Пам’ятним завершенням свята стала хода юних патріотів вулицями міста та нагородження найактивніших, найгарніших та найбільш творчих учасників свята невеликими подарунками від вело спільноти «Лайба».

«Свято видалося на славу! Наша донечка аж пищала від захвату!» – поділилися враженнями батьки юної патріотки.

«З нетерпінням чекаємо продовження подібних заходів від вашої команди! Щиро дякуємо за таке чудове свято для малечі» – прокоментувала захід матуся Гоші.

«Для мене велика честь брати участь в подібних заходах, адже я ніби долучаюся до патріотично направленого виховання дітей. А це найкращий спосіб провести час» - так прокоментував акцію волонтер заходу Ситор Антон.

Організатори свята та Чернігівська команда щиро вдячні партнерам та спонсорам свята!

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини