Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:25:52

Акція: "Малята і звірята". Виховання доброти і гуманності – наша першочергова задача!

02.06.2015   13:21Агенцiя

Дитинство – щаслива пора. Пора радості, веселощів, любові. А ще це пора добра. Адже саме вміння співчувати, вміння допомагати, вміння розуміти чужий біль, тобто вміння бути добрим, кінець кінцем і робить нас людьми.

Діти – це квіти життя. Та жодна квітка не проросте якщо за нею не доглядати, а як і проросте, то без піклування стане бур’яном, що не дає розвитку іншим. І саме ми, дорослі, маємо піклуватись про наші «квіти», «здобрювати» їх вихованням моральних цінностей, доброти і гуманності. Цивілізоване суспільство жорстоким бути не може. 

Важко знайти індикатор доброти, кращий ніж ставлення до тварин. Саме тому, 1 червня, в День захисту дітей, ми вирішили провести акцію «Малята та звірята».  Міський парк культури і відпочинку був переповнений  дітьми і дорослими.  Кожен міг знайти собі заняття до душі. Багато цікавого було і у нас. За допомогою гриму, ми перетворювали маленьких чернігівців на різноманітних звірят. Малювали «ланцюжок добра» - в якому за ручки взялися і дівчата, і хлоп’ята, і  звірята.

Арт-студія «Колібрі» проводила безкоштовні майстер класи з малювання тварин.  Аніматор грав з дітками в ігри. Відбулася акція-виставка дитячого малюнку «Безпритульна тварина очима дітей».

Проходила виставка-конкурс фотографій, голосування відбувалося прямо на місці, і кожен бажаючий міг віддати свій голос за фотографію, яка йому більше сподобалась ( ми спеціально не попереджали учасників, як буде визначено переможців, щоб уникнути накручування голосів і мати об’єктивні оцінки).
 
А ще діти писали звернення до мера міста. Писали про те, що відчувають, про те, про що мріють, про те, якого ставлення до безпритульних тварин чекають.

Діти отримали багато подарунків і гарного настрою! Захід пройшов в атмосфері позитиву і ми сподіваємось, що часточка добра, якою ми поділилися, розійшлася по дитячих серцях і дитячих душах!

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини