Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:37:49

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 9

10.04.2015   09:48Агенцiя

У сьогоднішньому дайджесті ми зібрали найкращі цитати від користувачів чернігівського інтернету за 9 квітня. Тож користувачі Фейсбуку вчора говорили про таке:

- про підвищення вартості квартплати та послуг ЖЕКів. Зверніть увагу: "вже більше тижня на кожному будинку міста вісить папірець з дуже маленькими буквами....а ньому чітко розписано - скільки невдовзі будуть коштувати послуги ЖЕКів (для кожного будинку окремо)...також, написано, що пропозиції чи зауваження чекають від мешканців будинків за конкретними адресами.." Хто ці папірці бачив?

- Олександр Кодола проти Олега Купрієнка?

- дисонанс

- начальник обласного УМВС Едуард Альохів про мінял та ринки: "Уже второй день, как милиция ведет по ним работу. Как и говорил, силовым методом искоренить их полностью, наверное, не получится, так как корень проблемы лежит в экономической плоскости, но уже нет такого циничного поведения, как было раньше"

- команда дівчат у рожевому це не завжди зліт якоїсь косметичної фірми. Це може бути просто дружній колектив.

- народний депутат Владислав Атрошенко про підтримку спорту та спортивних організацій: "... переконаний, що до опіки над спортом потрібно залучати тих чернігівців, які самі не цураються спортивних занять. Підтримка спортивних організацій і команд має бути справою честі для місцевих підприємців"

- чудові рифми від журналістів та партії "Самопоміч":

- за що чернігівці платитимуть "3,50 грн"?

- ювілей газети "Чернігівський полдень" промайнув непомітно. Добре, що є ті, хто про це пам’ятає.

- про зміни в українській культурі за останній рік: "... за год войны сформировался огромный пласт культуры, целое направление в музыке Украины. Там совершенно разножанровые песни были - и фольк, и поп, и реп, и "под гитару"... И по-русски, и по-украински... Но все они пронизаны глубочайшим патриотизмом и решительностью стоять до конца..."

До теми:

 

Останні новини Чернігівщини

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.