Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:08:19

Гороскоп на наступний тиждень, 6 - 12 квітня

05.04.2015   10:45Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Для вас тиждень почнеться не зовсiм вдало, але не переймайтеся, оскiльки змiни на краще не примусять довго чекати.
Дні: спр. — 7; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). Найближчi днi не назвеш легкими. Виникатиме багато проблем, а от бажаючих допомогти — мало.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Близнюки (22.05—21.06). Ви зможете змiнити ситуацiю на краще, якщо керуватиметеся здоровим глуздом, а не емоцiями.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Рак (22.06—23.07).
Усi намагаються давати поради, вважаючи, що вам важко. Та ви бачите плюси саме там, де iншi не помiчають.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Лев (24.07—23.08). На цьому тижнi краще дiяти самостiйно, не залучаючи до своїх справ друзiв або колег. Ближче до вихiдних ситуацiя з грошима проясниться.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Вашi справи iдуть добре, але головне — не розслаблятися. Вам несподiвано нагадають про давнi помилки.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Терези (24.09—23.10). Не варто приймати на свiй рахунок чужi думки, це зiпсує настрiй. Займiться чимось приємним i водночас корисним.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Скорпіон (24.10—22.11). Радимо бути розбiрливими в контактах. Ви схильнi довiряти людям, якi намагаються цим скористатися у своїх цiлях.
Днi: спр. — 11; неспр. — 12.

Стрілець (23.11—21.12). Невдовзi ви пiдпишете важливi документи. За можливостi утримайтеся вiд нових знайомств i доленосних переговорiв.
Днi: спр. — 8; неспр. — 9.

Козеріг (22.12—20.01). Багато часу пiде на виправлення чужих помилок. Причому навряд чи ви дочекаєтеся подяки.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Водолій (21.01—19.02). Цей тиждень буде сприятливим для поїздок i службових вiдряджень, у тому числi незапланованих.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Риби (20.02—20.03). Хоча ваш шлях тернистий, ви досягнете того, чого прагнете. І допоможуть у цьому ваша наполегливiсть та iнтуїцiя.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.

Інша версія:

ОВНИ, життя буяє весняним цвітом, енергопотенціал зашкалює, серце відкрите назустріч любові і вона не забариться! Одружені запалають новими пристрастями, а одинаки зустрінуть жаданого принца серця. Втім ситуації тижня закликають навчитися вчасно ставити кордони своєму індивідуалізму. Ніхто не забороняє вам самовиражатися й воліти до самостійності, але це прагнення повинне мати чіткі межі й не провокувати людей на негатив, особливо керівний персонал. Добросовісно виконуйте взяті зобов’язання, нікого не підводьте, уникайте змов та зрад.

ТЕЛЬЦІ, енергійні, сексапільні, що приворожує протилежну стать. Але поки що доцільно перебувати в тіні, кармічна фаза триває, тут правлять закони причин і наслідків. Потужну енергію доведеться реалізовувати в тисках примусових обставин. Спокійно без нарікань виконуйте те, що від вас вимагається (відвертітися не вдасться), вирішуйте чужі проблеми, а паралельно робіть висновки над помилками допущеними в минулому, виколисуйте в мріях красиве майбутнє – йому судилося матеріалізуватися. І дбайте за здоров’я, його запорука -- красива гармонійна атмосфера.

БЛИЗНЯТА, зосередьтеся на дружній сфері, це місце оптимальної самореалізації та популярності. Саме через друзів, знайомих завітає удача, дорожіть та шануйте їх! В шлюбі узгодження протилежних думок, звичок, смаків з коханими пройде успішно, якщо ви є однодумцями, дивитеся на світ в одному напрямку, маєте спільні духовні інтереси. Благовірні вас люблять, не розслабляйтеся, а платіть взаємністю і тихо кохайтеся, ви детонатор чуттєвої стихії! Інакше подружнє судно сяде на дно.

РАКИ, якщо ділові взаємини дали фатальну тріщину, діватися нікуди, міняйте компаньйонів! Нині рватися вгору на посадовий олімп не слід, під ногами створиться прірва. Скрізь керуйтеся власними інтересами. І це не вибрик Его, адже ваша доленосна мета – задоволення фінансових запитів і ви як золотий фахівець, геніальний винахідник, що рухається в ногу з прогресом, достойні відповідної оплати. Торгуйтеся і боріться, а друзі та рідні допоможуть. Дружба з шефом буде на руку. А через домочадців прийдуть щасливі шанси.

ЛЕВИ, розкрутка публічного іміджу у розпалі, що активізує вашу популярність, Втім піартеся та хваліться обережно (стежте за реакцією оточення) і тільки там, де вас розуміють, симпатизують, інакше спровокуєте хвилю роздратування. На роботі гаряча пора, трудіться з притаманним вам прагматизмом, а для більшого тонусу та результату можна закрутити службовий роман. І пам’ятайте: у вас на все має бути своя непохитна думка, яка не піддається чужому впливу, а формується вона в процесі різних ситуацій. Чуже світобачення вам не товариш, заведе у безвихідь.

ДІВИ, як знайти золоту серединку і утриматися на плаву «свої-чужі» інтереси?.. Завдання вирішальне, і хоча можна розбагатіти за рахунок , ділової співпраці, компаньйонів ( які не скупердяги, мають оригінальні джерела прибутків), вам все- таки розкошелювати їх не слід. Натискайте на робочі педалі, трудіться на заробляйте власними силами, тоді шанси на удачу примножаться. А ще у вас мають бути благочестиві сокровенні бажання, для їх реалізації Бог пошле ресурси. У закоханих романтичний бум.

ТЕРЕЗИ, продовжується кармічний іспит на уміння створювати ділові союзи, співпрацювати з людьми, жити в гармонійному шлюбі. А оскільки ви талановитий дипломат від природи, тож здатні згармонізувати найскладніші взаємини й крокувати в ногу з партнерами, які зараз дуже сильні, впливові, непрогнозовані, змушують вас танцювати під їхню дудку. Найлегший шлях -- подружитися, озброїтися їхнім досвідом, взявши кермо в свої руки і рухатися до поставленої мети. Поводьтеся бездоганно й не дозволяйте собою маніпулювати!

СКОРПІОНИ
на вершині авторитету, ваша улюблена професія (що відповідає прогресивним запитам суспільства) благословенна, тут черпайте наснагу та заробляйте гроші. Підвищення в посаді, укріплення завойованих кар’єрних позицій є головним на часі. Але якщо прибавляють додаткових повноважень, -- відмовтеся, хоча ви полум’яний трудяга, але вже цю «тему» блискуче відпрацювали (кармічно), нехай гріють чуба колеги. В ділових союзах керуйтеся практичними інтересами й не розпорошуйте сили на захмарні проекти. Увага шлюбним парам: пильнуйте за чарівним супутником, бо його можуть вкрасти!

СТРІЛЬЦІ, забавляються на романтичній арені (а митці на творчій), де треба продемонструвати талант героя-коханця, а потім давні любовні зв’язки трансформувати в дружбу. Годі крутити легковажні «лямури», переключайтеся на хвилю дружби, що має триматися на фундаменті високих ідеалів. На службі гаряча пора, працюйте з творчим вогнем, фінансові струмки стікаються до ваших кишень.

КОЗОРОГИ, розпочинається новий етап взаємин в шлюбі, з шефом, діловими компаньйонами, батьками, домочадцями. Якщо бути генералом в сімейному гарнізоні до вподоби (це рідна стихія), то в кар’єрі все навпаки. Але вона є доленосною зорею. Втім зосередивши основні зусилля на домашньому фронті, у вас колосальні можливості для розвязання затяжних кармічних сімейних проблем, облаштування побуту, що дає шанс перетворити рідний дім (позбувшись гармидеру) на затишний рай.

ВОДОЛІЇВ таємно штурмуватимуть розбіжності та суперечності, чим ігнорувати не слід. Скрупульозно звертайте увагу на реакцію оточення, там, як в дзеркалі, ви побачите власні вади та чесноти, з відповідними висновками. Це на благо, оскільки в траєкторії вашого життєвого руху нині посланці Творця. Беріть з них приклад та всьому навчайтеся. З домочадцями живіть дружно, рідні пенати -- це жертовний олтар, що потребує ваших невідкладних зусиль, а благовірні є надійною благородною опорою. Одинакам слід неодмінно шукати пару, мерщій часу обмаль!

РИБАМ всюди раді, зустрічають з Любов’ю та симпатією, енергопотенціал б’є невичерпним джерелом, хочеться гарно заробити (не прогавте довгострокові вигідні ділові пропозиції), а ще більше розтринькати грошей на заповітні покупки. Зробіть ревізію прибутків та витрат, все раціонально розподіліть, виходити за рамки сімейного бюджету протипоказано. «Дай» і «на» слід збалансувати. Проте зекономивши на собі, зробите правильно, (не підгодовуйте Его!), чужі потреби та інтереси є першочерговими, а скнар доля покарає! Вам дається, аби ділилися з іншими.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини