Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:56:26

Смачні рецепти вихідного дня

15.03.2015   10:51Агенцiя

Трубочки з горіховою начинкою та медом

Потрібно для тіста: 2,5 склянки борошна, 100 г. вершкового масла, 4 ст. ложки сметани, чверть чайної ложки солі, чверть чайної ложки соди, одна восьма частина чайної ложки кориці.
Начинка: мед - 2 столових ложки, 1 стакан волоських горіхів.

Готуємо так: У посуд кладемо вершкове масло і розтираємо протягом 10 хвилин.

Додаємо сіль, корицю, сметану. Потім додаємо борошно і замішуємо тісто. Викладаємо тісто на стіл, посипаємо борошном і замішуємо ще протягом 5-10 хвилин.

Для начинки: горіхи пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо мед і все перемішуємо.
Готове тісто розгортаємо, нарізаємо трикутниками або трапеціями. Поверхня тісту змащується маслом, викладаємо начинку і загортаємо трубочками. В середньому з такої кількості продуктів виходить десь 20 трубочок.

Підготовлені трубочки змащуємо яйцем, можна посипати маком. Викладаємо на змащену маслом форму і випікаємо в духовці протягом 20-30 хвилин. Для виходу пари можна тісто проткнути виделкою або зубочисткою.

СМАЧНОГО!

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей