Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 16:59:43

Ліки від усіх хвороб – сміх та позитивний настрій

14.03.2015   13:50Агенцiя

Втомленим, зневіреним, похмурим та розбитим напевно допоможе пігулка радощів від циркових артистів. Таку пігулку винайшли вже дуже давно і вона таки діє. Ми перевірили її на собі і разом з дітьми завітали на благодійну виставу, яку далі артисти найбільшого цирку шапіто в Україні – цирку «Кобзов».

Внесений до книги рекордів України як найбільший цирк України, цирк «Кобзов» і дійсно вражає своїми розмірами. Це ціла циркова індустрія: вистави, тематичні виставки, безпосереднє спілкування з глядачами. Молода трупа артистів, які вміло використовують технічні новинки. Яскраві костюми, красиві тварини та цікаві номери. «Кобзов» — сучасний та динамічний, таким побачили його чернігівці, які завітали на першу і, за традицією цирку, благодійну виставу. 150 квитків отримали діти з особливими фізичними потребами, діти-сироти, з багатодітних та малозабезпечених родин.

Те, що цирк — це цікаво, чернігівського глядача переконувати не треба. Дорослим необхідно перепочити від реалій сьогодення, а діти побачити яскраве шоу просто мріють, та й все.

Артистів у цирку багато. Всі молоді, творчі та цікаві особистості. Тетяна Кобзова, артистка цирку «Кобзов», каже: «Я хочу, щоб дитина повірила в диво. Це головне. Якщо в мене вийшло, значить все гаразд». Творити дива – фах Тетяни Кобзової, працює вона в жанрі ілюзії. Це сьогодні, а до того був «квік ченж». Що це? Тетяна за три секунди міняла вбрання і так аж шість разів поспіль. Сьогодні для розвитку цирку є багато засобів, було б бажання, переконана дочка засновника цирку Тетяна Кобзова. Вона сама прийшла у цю професію, бо вибору не мала, просто з дитинства була закохана у цирк, як і її батьки. Так само з пелюшок у цирку Данило Дудник. Цей малий вже відомий всій Україні завдяки телебаченню: він з батьками – переможець проекту «Україна має талант».

Артисти привезли до Чернігова програму «Віват». «Віват!» кричать королю, для них король — це глядач. Як порадувати глядача наступного разу, думають і зараз – прямо під час гастролей відпрацьовують нову програму. Вже готовий її центральний номер – «Ангели не сплять», його виконують особливі артисти, які доводять, проблеми – ніщо, все можна подолати, життя кожного цінне.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.