Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:52:55

Гороскоп на тиждень, 22 - 28 грудня

21.12.2014   11:48Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Смiливо утверджуйтеся на обраних позицiях, у вас — хорошi перспективи.
Дні: спр. — 23; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). Не приймайте поспiшних рiшень i не ризикуйте там, де повнiстю не володiєте достовiрною iнформацiєю.
Дні: спр. — 22; неспр. — 25.

Близнюки (22.05—21.06). Цей перiод буде насичений подiями i принесе удачу в рiзнi сфери життя та дiяльностi.
Дні: спр. — 24; неспр. — 27.

Рак (22.06—23.07). Переговори з партнерами будуть успiшними, начальство помiтить вас, тож чекайте на пiдвищення зарплати.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.

Лев (24.07—23.08). Вашi новi iдеї — прямий шлях до пiдвищення на посадi та високих заробiткiв. Бiзнесмени, готуйтеся до хороших прибуткiв.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Діва (24.08—23.09).
Це чудовий перiод для кохання, покупок та легкого флiрту. Прислухайтеся до власної iнтуїцiї — вона нiколи вас не пiдводила.
Дні: спр. — 28; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10). Залиште рутиннi справи i насолоджуйтеся феєрверком емоцiй. Бiльше активностi, дайте волю своїм почуттям.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Скорпіон (24.10—22.11).
Чим би ви не займалися — вихованням дiтей, ремонтом, робочими справами, сил вистачить на все. Будьте уважнi до батькiв.
Днi: спр. — 25; неспр. — 27.

Стрілець (23.11—21.12). У професiйнiй дiяльностi на вас чекає неабиякий успiх. Ведiть переговори, укладайте фiнансовi оборудки — для вас скрiзь зелене свiтло.
Днi: спр. — 26; неспр. — 27.

Козеріг (22.12—20.01).
Покупки будуть вдалими, знайомства — перспективними. Бурхливим буде й особисте життя. Наприкiнцi тижня можливi приємнi новини.
Дні: спр. — 22; неспр. — 25.

Водолій (21.01—19.02). У вас з’явиться можливiсть досягти домовленостей з партнерами. Вiдновлення дiлових стосункiв обiцяє додатковi прибутки.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Риби (20.02—20.03). Особисте життя може затьмарити самовпевненiсть у стосунках iз коханою людиною. Утримайтеся вiд рiзких висловлювань.
Дні: спр. — 25; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВНИ, життя набирає крутого повороту, ви всім єством прагнете зійти на кар’єрний олімп, що так забавляє деспотичне самолюбство... і підриває особисту репутацію. Люди у вашій орбіті, як на вулкані: то гіпнотично прив’язуються, то чинять нещадний опір, відчуваючи колосальну таємну силу.

ТЕЛЬЦІВ цікавитиме смисл буття, пошуки істини пролягатимуть через брехню, замасковану під справедливість. Поводьтеся щиро, не тираньте людей настановами, не агітуйте за власні ідеї, у кожного своя правда і шлях до неї.

БЛИЗНЮКИ схильні впадати в крайнощі, витискаючи з партнерів всі соки, випотрошуючи їхні гаманці, і це фатальна помилка! А треба навчитися розуміти алхімічні процеси в матеріальній і психологічній сфері, з повагою ставитися до інтересів супутників.

РАКИ, бажання бути в парі, продуктивно співпрацювати — колосальне, однак чого ви насправді хочете від партнера?.. Дослідіть, яку хворобливу струнку всередині він зачіпає, і чи готові приборкати власних демонів, що глибоко причаїлись, тримаючи вас в рабстві?..

ЛЕВІВ очікують зміни на службі, тут намічаються серйозні реорганізації з додатковими трудовими навантаженнями. Постарайтеся гармонійно вписати в ієрархію «начальник-підлеглий», чаруйте харизмою і керуйте з притаманним вам практицизмом.

ДІВИ, тяжіння до пуританських смаків цілком вписується у ваш темперамент. Якщо любити, то за щось, вимоги до обранця раціональні, віртуози-спокусники виключені зі списку претендентів на серце та руку і не марнуйте сили на їх охмуряння.

ТЕРЕЗИ, зосередьтеся на домашніх турботах, подбайте про родину, батьків, дітей. Яка ваша роль в сім’ї, що ви успадкували від предків, і чому не так, як хотілося, складаються взаємини з рідними?

СКОРПІОНИ, логічне мислення — це святе, раціонально використовуйте обставини, розумно і практично підходьте до знайомств, але пошуки братерської душі є головними, де обирають не вас, а ви робите вибір на власний смак.

СТРІЛЬЦІ
одержимі матеріальними апетитами: хочу все і зараз! Гроші — це ваш пан і слуга, можливість тримати під каблуком нужденних, маніпулювати слабаками або джерело духовного відродження.

У КОЗОРОГІВ всередині вирує небезпечний вулкан пристрастей, створюючи конфронтаційне напруження, це лякає. Тому вас люблять і одночасно ненавидять, байдужих поряд немає, хоча ви досить безрозсудно ставитеся до власної магічної природи, а потім наївно дивуєтеся, чому люди так незрозуміло поводяться з вами.

ВОДОЛІЇ рухаються кармічним руслом, «проживаючи» сценарії з минулого, де зло та добро переплелося. Головне — не «провалитися» з реальності в інший віртуальний вимір і гармонізувати себе на внутрішньому рівні.

РИБИ на дружніх теренах братерських взаємин мають пройти через горнило випробувань. Аби позбутися того, що себе морально вичерпало, вам потрібні не пустомелі, а прагматичні товариші, які міцно стоять на землі, з якими можна творити великі діла, відбудовувати кар’єру.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини