Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:52:14

Гороскоп на тиждень, 13-19 жовтня

12.10.2014   15:00Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Найближчими днями ви проявите свiй егоїзм i нарештi придiлите увагу здоров’ю. Вихiднi присвятiть шопiнгу.
Дні: спр. — 19; неспр. — немає.

Телець (21.04—21.05).
Ви дуже чутливi та вразливi, тому будь-яку неприємнiсть сприймаєте як щось непоправне. Бiльше довiряйте партнерам.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Близнюки (22.05—21.06). Якщо вам не вистачає оптимiзму, озирнiться навколо, i побачите, що свiт не такий уже й поганий. Будьте обережнi з фiнансами.
Дні: спр. — 16; неспр. — 19.

Рак (22.06—23.07).
Фортуна вирiшила посмiхнутися вам. Головне — швидко зорiєнтуватися i прислухатися до iнтуїцiї.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Лев (24.07—23.08).
Проявiть такт у стосунках iз близькими. Не тиснiть на оточуючих, прислухайтеся до думки iнших людей.
Дні: спр. — 8; неспр. — 19.

Діва (24.08—23.09). Вас чекає прилив сил i позитивних емоцiй. Якщо зустрiнете нове кохання — не втрачайте голову.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Терези (24.09—23.10).
Погода дiє на вас збуджуюче, це сприяє змiнам в особистому життi. Незабаром ви зустрiнете нових друзiв.
Дні: спр. — 15; неспр. — 19.

Скорпіон (24.10—22.11). Вам варто звернути увагу на свою поведiнку — iмпульсивнiсть може перерости в агресiю. Будьте коректнi з людьми.
Днi: спр. — 13; неспр. — 14.

Стрілець (23.11—21.12).
З понедiлка у вас почнеться смуга везiння. Це вдалий час для вирiшення будь-яких проблем. Приємнi емоцiї ви отримаєте вiд спiлкування.
Днi: спр. — 16; неспр. — 17.

Козеріг (22.12—20.01). Настав час будувати новi плани в особистому життi та бiзнесi. Смiливо робiть крок назустрiч своєму щастю.
Дні: спр. — 19; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Вас чекає прогрес у професiйнiй сферi, можливий кар’єрне зростання. Вiрогiдна романтична пригода.
Дні: спр. — 14; неспр. — 18.

Риби (20.02—20.03)
. Швидше за все, проблеми будуть пов’язанi з будинком i родичами. Не варто нервувати, краще шукайте компромiс.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Інша версія:


ОВНИ, емоційне напруження зашкалює, облаштовуйте особисте буття, дбайливо хазяйнуйте спільними грошима, демонструючи взірець надійного партнера (ділового, шлюбного). Самостійне буття протипоказано, узи Гіменея є святими, любіться з благовірними, будьте як нитка з голкою, тоді подружній союз отримає нове дихання.

ТЕЛЬЦІ, доленосний орієнтир — робота. На службі ви спеціаліст широкого профілю, якщо хочете укріпити кар’єрні та матеріальні позиції, прагніть до творчої оригінальності, активізуйте естетичний смак, будьте дипломатом в колективі, не ігноруйте додатковими повноваженнями.

БЛИЗНЯТА,
любов і дружба переплелися в один клубок. Для підтримки любовного полум’я постарайтеся, аби спільність духовних інтересів, цікавих захоплень перебували в гармонії, станьте для обранця другом і коханцем одночасно.

РАКИ, приборкайте кар’єрний ентузіазм, то марна трата сил. Тема плідної ділової співпраці та облаштування сімейного буття найактуальніша. Як знайти шлях до компромісу і не підірватися згарячу на мінному полі власних ініціатив?.. Демократично поставте на чільне місце вимоги холоднокровних компаньйонів (шлюбних супутників), ідіть у них на повідку.

ЛЕВИ, бойовий енергозапал з вас б’є фонтаном, харизма сяє, віртуозно лавіруйте, аби реалізувати власні плани, втілити ідеї, за ними майбутнє. Чужі оригінальні поради мотайте на вуса, але вони безперспективні. Події тижня наповнені кармічними сюжетами, беріть участь у благодійних акціях.

ДІВИ, міняйте обстановку, вам поталанить підібрати ключ до сердець малознайомих людей завдяки гіпнотичному впливу та зав’язати міцні вигідні стосунки. Ваш орієнтир — сокровенні бажання, що довго зріли і тепер потребують широкомасштабної реалізації. Будьте впевнені в собі, довіряйте власним думкам, що сприятиме теплій задушевній атмосфері з людьми.

ТЕРЕЗИ, ви — чарівна впливова у соціумі особистість, маєте високий рейтинг популярності в романтичній сфері, царинах освіти, відмінний фахівець на роботі. І хоча тут напружена обстановка, сумлінно працюйте, заробляти власні гроші треба будь-що, аби не виникали сварки з приводу, чий внесок у спільний матеріальний казан більший — все порівну!

Для СКОРПІОНІВ відлюдництво найкращий лікар і духовний наставник. Підбивайте підсумки минулого року, славте і дякуйте Всевишньому за все, що маєте, нікого не судіть та не судимі будете. На кар’єрних та матеріальних теренах фортунить, тільки не хапайтеся за все, що вам нав’язують на службі, будете на побігеньках — захворієте.

СТРІЛЬЦІ, визначено віч-на-віч зіткнутися з небезпечними ситуаціями, яких довго уникали і з честю з них вийти та розкошелити ділових компаньйонів. Якщо бізнес розвалюється, вас обманули з грошима, киньте зневірятися і не уподібнюйтеся до аналогічного кроку, метод «око за око, зуб за зуб» посилить зло.

КОЗЕРОГИ
, штурмуйте кар’єрний олімп (як фахівець ви сама досконалість), приборкавши диктаторського джина. Претензіями та вимогами тільки піддасте жару бойовому ентузіазму конкурентам, підсилите протистояння. Проте у будь-якій борні визначена нічия, адже на роботі серед колег маєте вірних друзів, які нізащо вам не накапостять. Тим, хто шукає прибуткову роботу, зрештою поталанить.

ВОДОЛІЇ, роботодавці вас цінуватимуть як досконалого фахівця, піддайте емоційного пару до топки службових досягнень та виконуйте роботу з душевним трепетом! Службовий мікроклімат дискомфортний, тому беріться за улюблене заняття, де можна творчо реалізуватися, а додаткових навантажень уникайте. На щастя, поряд енергійні партнери-союзники, з якими можна розширити кругозір, плідно співпрацювати, штовхаючи віз проектів у потрібному напрямку.

РИБИ,
життя прекрасне, будьте щедрими та великодушними з коханими, дітьми, родичами! Ваше світовідчуття кардинально міняється, йде переоцінка життєвих цінностей, якщо виникнуть екстремальні ситуації, то на краще — в стресах накопичений негатив переплавляється у позитив.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини