Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:44:14

Гороскоп на наступний тиждень, 15-21 вересня

14.09.2014   08:49Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Цей тиждень буде суперечливим. Через зайнятiсть у вас можуть виникнути неприємностi в особистому життi.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Телець (21.04—21.05). Настає час переоцiнки професiйних перспектив. Треба чiтко скоригувати плани на майбутнє.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Близнюки (22.05—21.06). Вам удасться розiбратися в ситуацiї, виправити помилки, зробити правильнi висновки. Головне — не втратити ентузiазм.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Рак (22.06—23.07).
У найближчi днi ви нарештi побачите реальний стан справ. Це дозволить досягти успiху на роботi та вдома.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Лев (24.07—23.08).
Яскравий, насичений подiями тиждень. З’явиться шанс познайомитися з людьми, вiд яких залежатиме ваша кар’єра.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Діва (24.08—23.09). Смiливо берiться за реалiзацiю найсмiливiших планiв, успiх гарантовано. Можете вирiшувати професiйнi та особистi питання.
Дні: спр. — 20; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10).
Бажано не приймати доленосних рiшень. Займiться такими справами, якi допоможуть поповнити ваш бюджет.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Скорпіон (24.10—22.11). Настає вдалий перiод для iнтелектуальної працi та романтичних побачень. Ваша схильнiсть брати на себе чужi обов’язки може дещо зiпсувати настрiй.
Днi: спр. — 16; неспр. — 18.

Стрілець (23.11—21.12). Сприятливий перiод для спiлкування i зустрiчей. Ви будете впевненi в собi, а деякi люди стануть надiйними союзниками.
Днi: спр. —19; неспр. — 20.

Козеріг (22.12—20.01). Якi б перепони не виникали на вашому шляху, ви будь-що знайдете спосiб їх подолати. Ваш творчий потенцiал зростатиме.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Водолій (21.01—19.02). Ви зможете змiцнити професiйнi позицiї i заручитися пiдтримкою впливових людей. Завдяки рiшучостi зможете досягти неабияких успiхiв.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Риби (20.02—20.03).
Ви нарештi наведете лад у справах i досягнете намiчених цiлей. Ви всюди встигатимете i все робитимете без помилок.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Інша версія:

ОВНИ, налаштуйтеся на виконання будь-якої рутинної роботи, що вимагає посидючості, концентрації сил, уваги і продемонструйте свою працьовитість. Пригод на стороні з першим зустрічним краще не шукати, укріплюйте шлюбні узи і розважайтеся з благовірним в парі, віддавши йому кермо правління. Ваш союз має триматися на взаємній любові, спільних інтересах і дружбі!

ТЕЛЬЦІ, як поєднати творчість з грошима? Реалізувати цікавий проект і отримати продуктивний результат, особливо при впорядкуванні домашнього гнізда? Питання для вашої практичної винахідливої натури вирішальне, і домочадці посприяють. Увага шлюбним парам, наелектризовані стосунки саме час гармонізувати, у вас є спільна ціль (створити затишний рай в домі), яка вас обєднає, зміцнивши союз, а взаємна любов окрилить.

БЛИЗНЮКИ, від вашого недремного хазяйського ока нічого не сховається! Займайтеся домашнім благоустроєм (де ви спонсор), чепуріть оселю, опікуйтеся родиною і не відчалюйте від кар'єрного берега, тут намічається прибуткова робота. Кардинальних заходів ліпше не ініціювати, вони самі вас покличуть. На сердечному фронті все чудово, романтичний ентузіазм на висоті, проте до лівих пригод не вдавайтеся, а кохайтеся вдома з благовірними, тут оаза любовного щастя.

РАКИ, розширюючи коло знайомств, керуйтеся практичними інтересами, будьте в курсі всіх новин, використовуючи збіг обставин на власну користь. Секретничати в душевному пориві з малознайомими людьми заборонено, відкривайте сокровенне тільки тим, кому щиро довіряєте, домочадцям, саме через рідних завітає удача. На матеріальними благами таланитиме, однак Творець зобовязує не розбещувати себе розкошами, а неодмінно ділитися здобутками з оточенням. Тільки егоїсти вважають, що вся ця манна посилається їм особисто.

ЛЕВАМ всюди раді, публіка обожнює, натхненно працюйте, демонструючи у всій красі високий професіоналізм, практичні навики. Раціональний підхід при реалізації ділових проектів, виконанні службових замовлень, поліпшення домашнього добробуту обов'язковий. Зважуйте всі плюси і мінуси при надходженні ділових пропозицій. Ви відмінні господарники і розбазарювання на вітер енерго і матеріальних ресурсів в ім'я процвітання сумісного бізнесу неприпустимо.

ДІВИ, якщо утриматися від інновацій у фаховій сфері неможливо, беріться за найрентабельніші, час клепати гроші, втілюючи прогресивні ідеї та технології. Обіймаєте керівну посаду чи в підлеглому стані-- шукайте точки дотику в приємних задушевних бесідах, саме тут ваша презентабельність, сексуальний магнетизм стануть благотворним важелем регулювання службових і фінансових взаємин. Одночасно заручіться підтримкою таємних покровителів. ЛЕВАМ всюди раді, публіка обожнює, натхненно працюйте, демонструючи у всій красі високий професіоналізм, практичні навики. Раціональний підхід при реалізації ділових проектів, виконанні службових замовлень, поліпшення домашнього добробуту обов'язковий. Зважуйте всі плюси і мінуси при надходженні ділових пропозицій. Ви відмінні господарники і розбазарювання на вітер енерго і матеріальних ресурсів в ім'я процвітання сумісного бізнесу неприпустимо.

ТЕРЕЗИ, лінія таємного фронту проходитиме через службовий офіс. Де, аби вийти переможцем, не слід інтригувати, маніпулювати думками колег. Займайтеся доброчинністю, викорчовуйте скупість і частіше занурюйтеся у внутрішній світ. Вами керує незрима рука Всевишнього у моменти «відключки», тож без потреби не висовуйтеся, уникайте відкритої конфронтації, зате коли попросять можете ошелешити публіку надзвичайним інтелектом! Високих покровителів знайдете серед друзів.

СКОРПІОНИ, про спокій забудьте. Саме перчинка екстриму стане чудовим стимулом на шляху досягнення гармонійних дружніх взаємин. Таємні інформаційні джерела до ваших послуг, дізнаєтеся чимало цікавого, про що не підозрювали і це золотий козир, який може спрацювати у відповідальну мить, особливо на карєрних перегонах, де розгортаються широкі перспективи. В любовній сфері все чудово, вас кохають, не будьте холодним айзбергом, а відповідайте щирою взаємністю супутнику.

СТРІЛЬЦІ, кар'єрний марафон триває, левову частку сил і творчих ресурсів доведеться кинути саме в цю сферу, не жалійте себе, енергопотенціал зашкалює, дайте жару конкурентам --професійна самовіддача окупиться сторицею! Начальство шануватиме, кадрова цінність зросте однак не розслабляйтеся, ви все ще є заручником прагматичних бажань, які тримають у жорстких лабетах, привчаючи до терпіння. Втім їх реалізація жорстко обмежена для блага вашої душі.

КОЗОРОГИ, якщо ваші дії спрямовані на саморекламу з метою виплеснути на публіку найкраще, поділитися досвідом, продемонструвати таланти, виступити в ролі справедливого борця за правду -- це чудово! Місце доленосних подій—служба, де слід продемонструвати професійну компетентність, попрацювати над системою духовних цінностей: що вас найбільше творчо окриляє, вселяє гармонію, впевненість, дозволяючи міцно стояти на ногах?... На тому й зосередьтеся, соратники для підтримки знайдуться, доля пошле істинних друзів.

ВОДОЛІЇ, у храмі вашого щастя дружба зводить стіни, любов -- купол, а фінансова складова є цементом. Свято дотримуйтеся духовних законів, тоді й матеріальний світ осипле щедротами, знайдуться багаті спонсори, одинаки зустрінуть улюблену половинку для створення гармонійного подружнього союзу. Карєрне сходження поки що обмежене (це вимога долі), вгору не рвіться, бо втратите й те, що маєте, а насолоджуйтеся співпрацею з достойними партнерами. У вас чудова ділова команда.

РИБИ, тема партнерських взаємин -- найактуальніша, аби стати взірцевим супутниками, догоджайте їм будьте чепурунами, живіть за планомірним графіком, проявляйте дбайливість і талант економного господаря, не смітіть грошима. У разі непорозумінь з домочадцями (вони вас люблять) виносити сміття з хати протипоказано, поважайте чужі погляди, думки, в них зерна істини, які й вам допоможуть сформувати правильно власне світобачення.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини