Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:52:40

Гороскоп на тиждень, 1-7 вересня

31.08.2014   16:14Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Доведеться займатися важливими та вiдповiдальними справами, не розраховуючи на сторонню допомогу. Уникайте випадкових знайомств.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Телець (21.04—21.05). Ви змiните свої плани на цей тиждень i придiлите бiльше уваги близьким. Ваше нехтування обов’язками призведе до робочих конфлiктiв.
Дні: спр. — 1; неспр. — 4.

Близнюки (22.05—21.06). Тиждень дозволить визначитися з майбутнiми планами, зробити правильнi висновки. Будьте самокритичнi, щоб уникнути неприємностей.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Рак (22.06—23.07).
Ви отримаєте значну суму, але водночас зростуть витрати. Кiнець тижня — час для спiлкування з родичами.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Лев (24.07—23.08).
На переговорах можуть виникнути непорозумiння. Будьте обачливi, намагайтеся отримати максимум iнформацiї, перш нiж приймати рiшення.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Діва (24.08—23.09). Можливi значнi змiни в особистому життi та родинi. Невдовзi ви зрозумiєте, що все, що вiдбувається, — на краще.
Дні: спр. — 1; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10).
Настав час навести лад у справах, передивитися статтi доходiв i витрат. На цьому тижнi ви отримаєте фiнансовi прибутки.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Скорпіон (24.10—22.11). Тиждень буде складним для дiлових людей, якi розраховують розширяти свiй бiзнес. Вихiднi проведiть у сiмейному колi.
Днi: спр. — 2; неспр. — 4.

Стрілець (23.11—21.12). Дещо нестабiльними будуть сiмейнi стосунки. Якщо ви знайдете можливiсть провести час iз близькими, всi конфлiкти владнаються.
Днi: спр. — 5; неспр. — 6.

Козеріг (22.12—20.01).
Радимо вам вiдновити стосунки з людьми, на спiлкування з якими у вас не вистачало часу. Плануючи справи, ви економите час.
Дні: спр. — 1; неспр. — 7.

Водолій (21.01—19.02).
Значно покращиться ваше фiнансове становище. Однак будь-якi фiнансовi рiшення мають бути обдуманими i зваженими.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Риби (20.02—20.03). Перша половина тижня буде доволi напруженою. Перемога — за вами, але вона дiстанеться дуже важко.
Дні: спр. — 2; неспр. — 6.

Інша версія:

ОВНИ, сумлінно служіть людям — і матимете владу над ними. В разі потреби термінової допомоги миттєво знайдеться помічник, покровитель. Доля вимагає повернення давніх боргів іншим, бо це хрест, який маєте нести добровільно, не перекладаючи ту тяжку ношу на чужі плечі. Все з часом відшкодується романтичними тріумфами, любовними сюрпризами, популярністю в соціумі.

У ТЕЛЬЦІВ
нині зоряний час творчого та любовного розквіту, райського щастя в родині. Не блаженствуйте в розвагах, а проявіть максимальну активність в усіх сферах, тоді пожнете гарні плоди. У шлюбних пар випробування на міцність уз Гіменея триває, пурхайте закоханим голубом перед благовірними, відкинувши думки про розлучення.

БЛИЗНЯТА в ролі дбайливого господаря, турботливого сім’янина неперевершені, тож упевнено разом з благовірними ведіть сімейне судно крізь рифи побутових проблем. Ваш тандем — це сплав невичерпної енергії, мудрості, винахідливості, творчого горіння, і якщо спрямувати все те багатство на домашній благоустрій, результати будуть фантастичні!

РАКАМ
буде не до романтичних полювань (візьміть тайм-аут), тут доля виставила жорсткі кордони: «крок праворуч, крок ліворуч — розстріл». Заробляйте гроші (на фінансових теренах хазяйнує фортуна), дбайте про сім’ю, зберігаючи вірність постійному партнеру — це і є доказ істинної любові, що глибоко прихована.

ЛЕВАМИ керують ненаситні бажання, хочеться всього і зразу. Підключайте практичну жилку, беріться за прибуткові ділові пропозиції й заробляйте гроші, а куди їх витратити — підкажуть рідні. Вдома купа проблем, що потребують фінансування. Нині ви харизматична персона, перебуваєте на гребені популярності.

ДІВИ перебувають на презентабельній хвилі. Ви авторитетна впливова особистість, здатна продемонструвати в усій красі природні таланти, досягнення. Попереду осяйні цілі й ви знаєте, як їх досягти. Сміливо беріться за все, що до вподоби, і рухайтеся вперед, а родину візьміть під крило, станьте в сім’ї шляхетним духовним наставником і меценатом.

ТЕРЕЗИ, заховайтеся, наодинці з собою вам буде найкраще, в пластах підсвідомості накопичилося (за рік) чимало мотлоху, тому час навести там лад, позбутися психологічного баласту, що отруює духовний храм, очистивши місце для благодатних енергій.

СКОРПІОНИ,
на кар’єрних теренах хазяйнує фортуна, тож якщо утримаєтеся від службових зловживань, меркантильних любовних зв’язків (то фокуси нечистої сили), є шанс отримати омріяну посаду з відповідними матеріальними здобутками.

СТРІЛЬЦІ, на професійному небосхилі сонячно, на випадкові успішні шанси таланить. Не зволікайте, бо час відбудовувати кар’єру, сумлінно виконувати відповідальну місію керівника стосовно людей, які від вас залежать — як удома, так і в колективі.

КОЗЕРОГИ — час попіаритися, про ваші таланти та досягнення мають знати всі! Хваліться, популяризуйте власні здобутки на публіці, бо ви не сіра миша, а яскрава особистість, яка потребує заслуженого авторитету, вміє щедро ділитися нажитим з оточенням, інвестувати багаті власні ресурси у спільні партнерські справи.

ВОДОЛІ
Ї, залежність від чужих потреб, інтересів, творчих, фінансових, сексуальних ресурсів є позитивним стримуючим важелем у вашій свободолюбивій поведінці. Отримаєте стільки, на скільки для вас розщедряться люди — і крапка! А хто платить, той і замовляє музику, тому красиво «вальсуйте», аби пробудити в спонсорі лицарські струни та добре його розкошелити.

РИБИ
, кар’єрне сходження по горизонталі набирає інтенсивного темпу, на роботі ви майстер на всі руки, за що отримаєте відповідну матеріальну винагороду. А ось вгору на посадовий олімп не рвіться, ваш час ще не настав. Єднайтеся разом із грамотними, фахово обізнаними помічниками та компаньйонами, бо правильно сформована ділова команда — це запорука ділових здобутків на майбутній рік.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини