Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:19:03

Гороскоп на наступний тиждень, 18-24 серпня

17.08.2014   10:20Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви постанете перед важким вибором, поспiшнi рiшення не змiнять ситуацiю. Незабаром вашi справи пiдуть угору.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Телець (21.04—21.05). Турботи про хлiб насущний дадуться нелегко, не вiдмовляйте в допомозi партнерам. Наприкiнцi тижня можливе перспективне знайомство.
Дні: спр. — 19; неспр. — 24.

Близнюки (22.05—21.06). Займiться улюбленою справою. Дiйте самостiйно, не втрачайте вiру у свої сили. Чекайте змiн в особистому життi.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Рак (22.06—23.07)
. Вашi вороги активiзуються, але ви подолаєте всi труднощi. У вирiшеннi питань покладайтеся на власну iнтуїцiю.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Лев (24.07—23.08).
Вашi фiнансовi проблеми вирiшаться благополучно. Зараз сприятливий перiод для змiни роботи i пiдвищення квалiфiкацiї.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Діва (24.08—23.09). Вам доведеться багато працювати, не пiддавайтеся на провокацiї колег. Ближче до вихiдних усе налагодиться.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Терези (24.09—23.10). Придiлiть увагу документам, не берiть на себе зайвих обов’язкiв. Домашнiй затишок допоможе визначитися з майбутнiми планами.
Дні: спр. — 17; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11).
Проявiть самостiйнiсть в органiзацiї своєї дiяльностi. Ви отримаєте вiд партнерiв вигiднi пропозицiї.
Днi: спр. — 18; неспр. — 22.

Стрілець (23.11—21.12). У вас буде можливiсть поглянути на себе з боку, оцiнити свої сили. Бережiть нервову систему, за потреби вiдвiдайте лiкаря.
Днi: спр. — 24; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01)
. Навiть до рiзких висловлювань начальства ставтеся спокiйно. Вдома можливi скандали, i вам, як завжди, доведеться йти на компромiс.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Водолій (21.01—19.02). З понедiлка починайте новi справи, бiльше проявляйте творчої iнiцiативи. Радимо переоцiнити стосунки з близькими.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Риби (20.02—20.03). Будьте терплячими щодо оточуючих. Дiловi переговори пройдуть успiшно, багато чого залежить вiд здорового глузду.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Інша версія:

ОВНИ на гребені популярності, харизма сяє, сексуальні флюїди зашкалюють, приваблюючи протилежну стать. Грайте по-крупному, але не загравайтеся, пускаючись в «ліві» любовні пригоди. Слід зберігати вірність постійному партнеру (то ваш дороговказ), сумлінно тягнути воза взятих на себе обов’язків.

ТЕЛЬЦІ, дбайте про добре самопочуття, його поліпшення залежить від правильної організації праці й відпочинку, душевної гармонії, злагоди в сім’ї, де, на жаль, можливі конфлікти. Не «роздраконюйте» благовірних, бо та агресія вдарить бумерангом.

БЛИЗНЮКІВ де не посій, там і вродяться. Адаптація до обставин блискуча, знайти спільну мову з першим зустрічним здатні одразу. Не сидіть квочкою, міняйте життєвий ландшафт, там причаїлася фортуна, яку можна заарканити і вдало «експлуатувати». На службі наелектризована атмосфера, уникайте додаткових повноважень, як фахівець вузького профілю ви сягнули досконалості.

РАКИ, бережіть імідж і не зіпсуйте його егоїзмом та матеріалістичними інстинктами. Відключіть ненаситне «хочу»! Маєте дивитися не під ноги, а високо та далеко, мислити зі здоровим глуздом, розмежовувати добро та зло, чинити по совісті, тоді матеріальні шанси примножаться, гаманець розтовстіє.

ЛЕВИ, маючи надзвичайний вплив на публіку, не загордіться — це камінь спотикання на любовному шляху. Істинне високе кохання вільне від земних пристрастей. Налаштуйте ліричний камертон на цю хвилю і не транжирте сердечну енергію на легковажні захоплення.

ДІВИ, тіньова сторона буття в активній фазі, на щастя, саме тут хазяйнує фортуна, посилаючи високих покровителів, тож найсокровенніші задуми (і в коханні теж) успішно реалізуються. Не довіряйте першому зустрічному, сфера контактів має бути чітко обмежена, а стосунки базуватимуться на доброзичливому практичному підґрунті.

ТЕРЕЗИ, дружній рейтинг на висоті, нинішні друзі — це посланці Всевишнього, однак і лукавий тут не дрімає, може накапостити, підсунувши свиню. Довіряй, але перевіряй, ініціативність скрізь належить вам! У досконалих професіоналів робота є хлібним місцем, продемонструйте високі фахові якості, ділову хватку, уміння миттєво вгадувати наміри шефа — і все буде гаразд.

СКОРПІОНИ, якщо хочете укріпити кар’єрні рубежі, зміцнити фахове реноме, поставте службові справи на практичні рейки. І крутіть романи, любіть роботу та обожнюйте шефа! Він такий благородний та чарівний! А претензії, ультиматуми — то шлях руйнівного авторитаризму.

СТРІЛЬЦІ, менше скромності, рекламуйте себе, хваліться досягненнями, ви публічна персона! А кар’єрні лаври та посадові портфелі поки що не ваш клопіт — нехай дістаються іншим, особиста популярність від цього не згасне. Професійний злет не за горами і ось-ось набере шалених обертів... Тримайтеся друзів, уникайте інтриг, не клюйте на гачок таємних авантюр, там зло.

КОЗЕРОГИ, триває процес психологічної трансформації, переоцінки життєвих цінностей, це посприяє «переплавити» чимало егоїстичних бажань, проявити відданість діловим та шлюбним партнерам, будуючи стосунки на взаємовигідних засадах. В дружбі доведеться проявити себе жорстким прагматиком, тож хтось із побратимів, не пройшовши випробування, зійде з дистанції, а хтось залишиться, тут вибір за вами.

ВОДОЛІЇ, кар’єрні пристрасті досягнули прагматичного піку, слухайтеся вимогливого шефа, дотримуйтеся посадової субординації, кожен цвіркун має знати свій припічок. Ненависть до роботи категорично заборонена, терпіть цей іспит долі. Ваше щастя — в партнерстві (супутники на п’єдесталі), йдіть віддано пліч-о-пліч, любіть одне одного — і ваш союз стане зразком щасливого матеріального і чуттєвого процвітання.

РИБИ, службовий аврал у розпалі, працюйте з творчим вогнем, нехай робота стане для вас улюбленою Музою, крутити робочі романи для підняття тонусу теж дозволяється. У шлюбному тандемі віддайте кермо правління супутникам, так треба долі, поступитеся — виграєте набагато більше. Нині ви шия, що вертить головою благовірного.

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини