Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:59:07

Гороскоп на наступний тиждень, 30 червня - 6 липня

29.06.2014   08:46Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви вiдчуєте, що сповненi сил, енергiю ж намагайтеся використати в мирних цiлях. Сприятлий перiод для завершення справ. Вiльний час присвятiть пiдготовцi до вiдпустки.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). У вас є шанс поправити матерiальне становище. Не лiнуйтеся, щоб не проґавити можливiсть показати, на що ви здатнi. Щоб досягти успiху, ставте перед собою чiткi цiлi.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Близнюки (22.05—21.06). Вас чекають численнi зустрiчi. Це зручний час для дiлових переговорiв i початку великих проектiв. Бiльше довiряйте партнерам по бiзнесу.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Рак (22.06—23.07). Інтуїцiя загостриться, це дасть можливiсть краще зрозумiти близьких, друзiв i партнерiв. Новi оригiнальнi iдеї i плани захоплять вас, подумайте, як краще їх реалiзувати.
Дні: спр. — 1; неспр. — 5.

Лев (24.07—23.08). Ваше благородство i схильнiсть до благодiйностi викликає не тiльки подив, а й захоплення. Матерiальне становище значно покращиться, тiльки прислуховуйтеся до порад друзiв.
Дні: спр. — 3; неспр. — 6.

Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi варто придiлити увагу власнiй зовнiшностi — наприклад, вiдвiдати косметичний кабiнет. Якщо оточуючi будуть неуважнi до вас, не робiть iз цього трагедiї.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Терези (24.09—23.10). Ви нарештi досягнете бажаної рiвноваги: у стосунках з оточуючими пануватиме цiлковита гармонiя. Можливо, декому з вас захочеться почати нове самостiйне життя.
Дні: спр. — 3; неспр. — 6.

Скорпіон (24.10—22.11). Новi контакти допоможуть досягти фiнансових успiхiв. Щоб мати уяву про майбутнiх партнерiв, запропонуйте їм спiльну роботу. Можлива грошова винагорода.
Днi: спр. — 1; неспр. — 5.

Стрілець (23.11—21.12).
Ви сповненi сил i вiдваги, а вашi амбiцiї вимагають пiдвищеного соцiального статусу. Зараз саме такий перiод, ви здивуєтеся, як багато у вас можливостей проявити себе.
Днi: спр. — 30; неспр. — 1.

Козеріг (22.12—20.01). Усе складається якнайкраще. Це стосується як професiйної дiяльностi, так i особистих стосункiв. Декому з вас удасться знайти новi джерела прибуткiв.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Водолій (21.01—19.02). Попереду — бурхливе громадське життя. Ви будете втягнутi у дискусiї. Не радимо вiдриватися вiд реальностi й пiддаватися iлюзiям. Великi покупки будуть не зовсiм вдалими.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Риби (20.02—20.03). Цей тиждень — час неочiкуваних звiсток. Нова iнформацiя примусить поглянути на труднощi пiд iншим кутом — де ранiше ви бачили проблеми, вiдкриється прямий шлях.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Інша версія:


ОВНИ, непорозуміння з благовірними — не привід для розлучення, рвати шлюбні узи є легковажним кроком, живіть мирно, щиро любіть один одного, турбуйтеся і допомагайте родині, дітям, старшим домочадцям, шануйте фамільні традиції.

ТЕЛЬЦІ, стосунки з рідними, колегами, приятелями мають перейти в прогресивну фазу. Будьте послужливими, толерантними, догоджайте оточенню, поставивши почуття обов’язку на чільне місце. Присутність відданого партнера, який уміє майстерно обходити гострі кути, буде стабілізуючим чинником як у шлюбних, так і в ділових взаєминах.

БЛИЗНЯТА, сяйте чарівністю, кохайтеся, живіть повнокровним буттям, витискайте з нього максимум емоційних насолод, кожна мить має дарувати сердечне задоволення, що акумулює сили на майбутнє. Якщо активізується тема грошей і ви судитимете всіх і все з матеріальних позицій, почнете заздрити, знайте — то хитра пастка від лукавого.

РАКИ переповнені експресивними почуттями, стрімголов пірнають у вир буття. Бажання пройти бар’єри перешкод і випробувати на міць власні енергоресурси неймовірне! Втім, самоствердження за рахунок руйнацій — блюзнірство, домовляйтеся і пристосовуйтеся до обставин, приборкавши амбіційне «хочу».

ЛЕВИ рухаються кармічним курсом, все таємне стає явним. Учіться тримати язик за зубами та берегти секрети, насамперед — службова конфіденційна інформація не підлягає публічному розголошенню. Якщо дізнаєтесь про неприємні речі, обмани чи підтвердяться болючі підозри, це чудово, бо ходити в дурнях зовсім не личить.

ДІВИ, укріплюйте завойовані раніше кар’єрні позиції, виконуйте доручену роботу з радістю, творчим натхненням. Шукайте хоча б найменший сенс в будь-якій справі (він завжди є), що трапиться на шляху, бездіяльність згубна, ви володієте колосальним енергопотенціалом, який слід неодмінно реалізувати, інакше той «динаміт» підірве зсередини.

ТЕРЕЗИ, на кар’єрному небосхилі горить щаслива зоря, будьте сміливими, авторитетними, але не авторитарними, як професіонал ви сягнули вищої потенційної планки, ніякими завданнями не залякаєш. Моліться на шефа, уникайте конфронтації з керівним персоналом, зберігаючи почуття власної гідності — й тоді все йтиме, як по маслу.

СКОРПІОНИ, злет у кар’єрі може відбутися завдяки досвідченим діловим компаньйонам, вигідним таємним зв’язкам, неофіційним інформаційним джерелам, підтримці довірених осіб. Однак все має проходити під покровом секретності. Скоротіть дистанцію з шефом, дружелюбність, чесність благородство — ось ключ до його серця.

СТРІЛЬЦІ, життя робить крутий поворот, доля вимагає модернізуватися, так, як було раніше, вже не буде. Ви залежні від чужих ресурсів, і вони до ваших послуг, тільки не спокушайтеся, а тримайте себе в моральних рамках, тоді отримаєте підтримку достойних людей, їхні бажання та інтереси для вас — святе!

КОЗЕРОГИ,
поруч із вами впливові самодостатні досвідчені партнери, рівняйтеся на них, підтримуйте паритетні взаємини з босом, працедавцями, замовниками, колегами, моліться на благовірних. Рівноправ’я, справедливий розподіл пільг і обов’язків, повага до закону — головне. Теорія і практика крокують поряд із вами пліч-о-пліч, тому гармонійне поєднання практичних розрахунків і реальних можливостей плюс майстерні зусилля принесуть бажані плоди.

ВОДОЛІЇ, приготуйтеся натхненно тягти службового воза, «репертуар» навантажень та обов’язків розшириться, вимоги керівництва зростуть. Проте вас, майстрів на всі руки, нічим не залякаєш, свято дотримуйтеся посадової субординації, трудіться на совість (в ролі керівника та підлеглого), вчіться на ходу, тоді розбагатієте і здоров’я додасться.

РИБИ, не задушіть свою природу, суть її — в глибоких емоційних переживаннях, дайте волю лабільній психіці, це і є рятівним виходом з кризового стану, що дарує полегшення. Кохання, творчість, мистецтво, релігійні ритуали, музика — ось сфера, де можна забутися, розчинившись в містеричній ейфорії душевних насолод.

http://www.kreschatic.kiev.ua/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини