Смачні рецепти дня
Пирог с курицей и грибами
Ингредиенты:
тесто: 50г сливочного масла размягченного, 1 яйцо, 3 ст.л. холодной воды, 1/2 ч.л. соли, 200г муки
начинка: 300г куриного филе, 300г шампиньонов, 1/2 луковицы, соль, перец, мускатный орех по вкусу
заливка: 170мл сливок 20%, 2 яйца, 150г тертого сыра
Масло размешать с яйцом, добавить воду, соль, муку, замесить гладкое тесто, завернуть в пленку, убрать в холодильник на 30 минут.
Грудку отварить до готовности, измельчить, грибы обжарить с луком до готовности, добавить соль, молотый перец и мускатный орех, а так же куриное филе, все перемешать, выключить огонь.
Духовку нагреть на 180 градусов. Разъемную форму (23 см.) смазать сливочным маслом, тесто раскатать, перенести в форму, сформовать бортик, переложить начинку на тесто, разровнять.
Яйца слегка взбить вилкой, добавить сливки и сыр, хорошо перемешать, залить равномерно полученной смесью начинку.
Выпекать пирог 35-40 минут. Затем снять бортик, пирог переложить на решетку, остудить.
olyaw.livejournal.com
Останні новини Чернігівщини
В області працюють над забезпеченням безперебійного мобільного зв’язку під час відключень електроенергії 08:39
Нараду з представниками операторів мобільного зв’язку щодо сталості функціонування мереж у періоди можливих відключень електроенергії провів учора заступник голови Чернігівської ОДА Сергій Зенченко.
На Коропщині поліцейські виявили двох водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного спʼяніння 17:21
Під час патрулювання на території Коропської громади правоохоронці виявили двох водіїв, які кермували в стані алкогольного сп’яніння.
У Чернігові відкрили виставку на честь загиблих працівників культури області 16:39
Від сьогодні в Обласному історичному музеї ім. Василя Тарновського експонується виставка, присвячена пам’яті працівників культури, які загинули в російсько-українській війні.
Зливав нечистоти в яр: на Чернігівщині викрили факт забруднення земель 16:17
Поліція Новгород-Сіверщини розслідує факт забруднення землі відходами