Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:18:52

Гороскоп на наступний тидень, 26 травня - 1 червня

25.05.2014   09:58Агенцiя

Гарного настрою, вдалого тижня та здійснення всіх планів бажаємо всім нашим читачам. І нагадуємо, що зірки лише попереджають, а свою долю кожен обирає сам.

Овен (21.03—20.04). Найважливiшi справи плануйте на середину тижня, особливо якщо вирiшили серйозно взятися за роботу. Ви маєте великий вплив на колег, тож смiливо пропонуйте спiльнi проекти.
Дні: спр. — 26; неспр. — 29.

Телець (21.04—21.05). Понедiлок i вiвторок — сприятливий перiод для вирiшення дiлових питань. На цьому тижнi не варто покладатися тiльки на удачу, в цей час у вашi плани може потрапити «ложка дьогтю».
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Близнюки (22.05—21.06). У вас з’явиться шанс знайти хорошу роботу, можливi новi знайомства. Грошi витрачайте розумно, оскiльки фiнансовi надходження доведеться ще довго чекати.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Рак (22.06—23.07). Не чекайте комфорту i не розслабляйтеся, зараз спокiй вам тiльки сниться. Життя розпорядиться таким чином, що з’явиться необхiднiсть пiдстрахувати колег.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Лев (24.07—23.08). Середа i четвер — сприятливi днi для активної працi. Ви зумiєте пiдпорядкувати собi обставини й оточуючих людей. Головне — не забувати, для чого ви це робити.
Дні: спр. — 26; неспр. — 29.

Діва (24.08—23.09). Щоб не сумувати, знайдiть собi якусь роботу. У вас навряд чи пiсля цього залишиться час для дурниць. Налаштуйтеся на серйозний лад, а допомога колег i друзiв буде доречною.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Терези (24.09—23.10). Чим бiльше ви нав’язуєте родичам свої проблеми, тим важче потiм їх вирiшити. На цьому тижнi ви дiятимете згiдно з планом: i вiвцi цiлi, i вовки ситi.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Скорпіон (24.10—22.11). Попереду чудовий перiод, тож будьте уважнi до тих можливостей, якi надає вам доля. Але при цьому не забувайте, що успiх треба закрiпити.
Днi: спр. — 30; неспр. — 1.

Стрілець (23.11—21.12). Для вас цей тиждень може виявитися складнiшим, нiж ви очiкували. Тому мобiлiзуйтеся i зробiть спочатку основнi справи, а вже потiм можна розслабитися i зайнятися чимось приємним.
Днi: спр. — 28; неспр. — 29.

Козеріг (22.12—20.01). Пiдвищується вiрогiднiсть приємних новин, затримки планiв. Ви багато працюватимете з фiнансовими документами, можливi аудиторськi перевiрки. Не виключенi конфлiктнi ситуацiї з близькими.
Дні: спр. — 30; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Друга половина тижня буде набагато вдалiшою за першу. Тому розумним рiшенням буде дочекатися слушного моменту, а не дiяти всупереч обставинам.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Риби (20.02—20.03). Знижуйте темп дiлової активностi, зараз багато зусиль виявляться марними, тож не витрачайте даремно сили. Змiстiть акцент уваги на спiлкування, можливо, комусь знадобляться вашi поради.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Інша версія:

ОВНИ, рух є життєдайним стимулом, тож рушайте в подорож разом із коханими і насолоджуйтеся враженнями, там на вас чекають приємні сюрпризи, що зцементують шлюбний союз. Щастя нині в гармонійній парі та домашньому благополуччі, вашу сім’ю Небеса огорнули благодаттю (до липня), ждіть поповнення.

ТЕЛЬЦІ, в фінансовій сфері успішне «перезавантаження». Якщо надійдуть ділові пропозиції, просівайте їх через раціональне сито, беріться за додаткові трудові зобов’язання — закладається матеріальний фундамент на майбутній рік, де щасливі шанси знаходяться в службовій сфері.

БЛИЗНЯТА, девіз тижня: «Хай живе відновлення!». Життєвий потенціал б’є невичерпним джерелом, беріть ініціативу в свої руки і стартуйте, дебютуйте скрізь! На романтичному шляху горить зелене світло, настав час влаштувати занедбані сердечні справи, бути любими й жаданими.

РАКИ, ваша харизма сяє веселковими барвами, сприяючи самоствердженню, однак попереду трансформаційна кармічна смуга, де слід позбавлятися від комплексів, негативних нашарувань в душі, ламати бар’єри психологічної залежності, що заважають успішній самореалізації. Повертайте борги, надолужуйте упущення в роботі, не бійтеся стикатися з труднощами, головне — нікому нічого не нав’язуйте.

ЛЕВИ, в любовній сфері — процес «відродження». Годі плакатися, супутники вас знову покохають, що здетонує аналогічне цунамі почуттів в серці, піднявши на вершину блаженства. Не стримуйте романтичні пориви, розпрямляйте крила бажань і знайомтеся, якщо хтось припав до серця, все це серйозно і перспективно.

НА ДІВ очікує «переформатування» в професійній діяльності. Із заробітками поталанить завдяки кар’єрним пертурбаціям, кадровим ротаціям, зміні керівництва, стилю роботи. Визначтеся з фаховим покликом, і якщо робота не до душі, то час її змінити і не силувати себе. Замасковане під службову відповідальність незадоволення все одно вибухне, як вулкан, рано чи пізно.

ТЕРЕЗИ, годі бути сірою мишею, ви могутній лев! Популяризуйте себе, розкрутка іміджу набирає динамічного темпу. Демонструйте таланти, здобутки, чаруйте щирістю, не лицемірте, радьте, відкрито говоріть правду в очі, можна в грайливій гумористичній формі, чим допоможете людям виправитися, стати на шлях істини.

СКОРПІОНИ, таємничість — ваш найліпший друг і доленосний орієнтир. Дійте тихо, крадькома, хизування на публіці протипоказано, це вас знезброїть, знекровить енергоресурси. Нині триває духовне «перезавантаження», життя переходить в іншу фазу, коли треба хитро танцювати під дуду інтересів оточення, одночасно просуваючи вперед власні задуми.

СТРІЛЬЦІ, хто з вами, хто проти вас — стане очевидним. Соціум поляризується, конфронтація посилиться. Поруч залишаться справжні друзі, з якими вас єднають духовні та земні інтереси, а суперники опиняться по інший бік барикад. Зрештою, побратими, напарники, конкуренти є віддзеркаленням вашої глибинної суті. Тож коли щось не до вподоби — виніть себе.

КОЗЕРОГИ, вдома все чудово, приготуйтеся до нових трудових повноважень з кар’єрним злетом. На службі пертурбації, атмосфера напружена, у роботодавців сім п’ятниць на тиждень, за що братися, аби своєчасно все виконати на високому рівні, — сказати важко. Щонайменша професійна некомпетентність стане каменем спотикання у стосунках з колегами, шефом.

ВОДОЛІЇ, модернізація торкнеться романтичної сфери. Якщо висока небесна гостя Любов постукає в двері, радо впустіть богиню в серце і закохуйтеся, — ідеал поруч. Вам визначено стати детонатором любовних взаємин, піднявши обранця на вершину блаженства.

РИБИ, в сім’ї, особистому житті очікуються кардинальні зміни. Дійте у згоді з вимогами важливих для вас людей, домочадців, поставте їхні інтереси на чільне місце, поважайте їхній вибір, а головне — любіть їх всім серцем. То Боже благословення, що дає колосальний ресурс почуттів для інвестицій.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини