Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:08:42

Весільні рекорди книги Гіннеса

29.09.2013   15:38Агенцiя

На скільки кілометрів простягалася за молодятами найдовша фата, і скільки важив найбільший весільний торт? Яку рекордну кількість шлюбів зареєструвала одна пара? Пропонуємо вам разом з нами погортати книгу рекордів Гіннеса і дізнатися відповіді на ці питання, а також ще багато цікавого зі світу рекордів.

1 ) Найбільший весільний букет нареченої

Найбільший весільний букет досягав у довжину 60 м і був зроблений з 1500 квітів. Це незвичайне весілля пари з Індії відбулося 6 вересня 2003 року в місті Міссіссога, Онтаріо, Канада.

Букет нареченої важив 92 кг, і в ньому можна було знайти 500 троянд, 400 гвоздик, 60 лілій, 200 маргариток і 340 гіпсофіл. Крім квітів, тут були присутні стебла юки, гілки кедра і листя винограду. Природно, такий букет наречена не могла нести одна, їй допомагали 79 подружок нареченої і 47 друзів нареченого.

2 ) Найбільший весільний торт

Титул самого величезного весільного торта дістався торту, який важив 6,8 тонн і був виготовлений кухарями готелю Mohegan Sun Hotel and Casino з міста Анкасвіллі, Коннектикут, США. Цей торт був замовлений для весільного банкету, який відбувся 8 лютого 2004 року.

Торт мав ванільний смак і був прикрашений бантиками і сердечками. Для його приготування знадобилося: 4540 кг бісквітів 2180 кг крему і глазурі зі смаком ванілі і мигдалю. У загальній складності цей торт міг нагодувати 59 тисяч чоловік, якщо, приміром, кожен взяв би собі по невеликому шматочку. 59 тисяч осіб на весіллі не було, тому не зрозуміло, куди поділи недоїдений торт.

Шеф кухар Лінн Мансел почав готувати торт 1 лютого. За допомогою 57 кухарів він спік в цілому 700 ванільних бісквітів, кожен розміром 45 на 60 см. Потім за допомогою крему вони створили 200 цеглинок з 5 або 6 шарів, які потім з'єднали разом. Кожен рівень торта розташовувався на залізній поличці, а за допомогою спеціального підйомника кухар піднімав частини торта і прикраси на кожен "поверх".

3 ) Найдовша весільна фата

Найдовша фата нареченої була у Сандри Мечлеб, яка виходила заміж за чади Абі Яніса 18 жовтня 2009 в Лівані. Загалом довжина цього весільного аксесуара становила 3358 м.

Цей рекорд поки не вдалося побити нікому, проте деякі наречені також вибирали фату неймовірних розмірів. Наприклад, Олена де Ангеліс з італійського містечка Касель ді Принцип на своєму весіллі могла похвалитися фатою, яка мало не дотягувала до 3 км.

Автором цього неймовірного весільного вбрання був дизайнер Джіанні Мораль. Фату тримали сотні людей. Всього на весільній церемонії були присутні не менше 20 тисяч людей!

4 ) Найбільше весілля під водою

Одруження під водою останнім часом стали досить популярні, причому, не тільки серед дайверів. Однак тільки одне з них з’явилося на сторінках книги рекордів Гіннеса.

Весілля Франчеcки Коломби і Джампієро Джанноккаро відбулося на пляжі Морконе, розташованому на острові Ельба, Італія, 12 червня 2010 року. На урочистій церемонії під водою був присутній 261 дайвер.

5 ) Найбільше собаче весілля

Найбільшою собачим весілля, що увійшло до книги рекордів Гіннеса, вважається весілля , яка відбулася в місті Літтлтон, штат Колорадо, 19 травня 2007 року. На ній були присутні 178 собачих парочок.

До речі, найдорожче собаче весілля відбулося 12 липня 2012 року в Нью-Йорку. Витрати на його проведення обійшлися господарям у 158 187,26 доларів! Вся "виручка" була направлена в благодійні організації.

6 ) Незвичайне весілля з рекордною кількістю подружок і свідків

Наречену Кристу Расанайагам на весіллі супроводжували 79 подружок у віці від 1 року до 79 років, коли як у нареченого Суреша Йоахіма було всього "47" свідків у віці від 2 до 63 років.

Неймовірна кількість подружок і друзів знадобилося для того, щоб нести неосяжний букет нареченої, який також потрапив до книги рекордів Гіннеса.

7 ) Саме незвичайне весільне плаття з рекордною кількістю страз

Дизайнер Космина Енглізіан з Румунії потрапила в книгу рекордів Гіннеса завдяки створенню незвичайного весільного вбрання. Її унікальну весільну сукню прикрасили 55 тисяч кристалів Сваровські і перли.

Це плаття важить близько 12 кг, на його виготовлення було витрачено 35 м мережива. Цей весільний шедевр оцінили в $ 40800 і назвали " Кришталева мрія".

8 ) Найстаріша подружка нареченої

Ніхто точно не може сказати, скільки ж років може бути подружці нареченої на весіллі, але зазвичай це ровесниці нареченої. Однак на весіллі Кіри Харвуд і Джеймса Лукаса подружці нареченої було 105 років і 171 день.

Едіт Гулліфорд виявилася найстаршою подружкою нареченої і потрапила до книги рекордів Гіннеса. Це незвичайне весілля відбулося 31 березня 2007 року в місті Чатем, Великобританія.

9 ) Найбільша кількість одружень у однієї пари

Лорен Любек Блеір і Девід Е. Х'ю Блеір одружилися в 101- й раз 11 листопада 2011 в місті Нашвілл, штат Теннессі. Їх перше одруження відбулося в 1984 році.

Парочка так любить шлюбні церемонії та обмін клятвами, що готова повторювати їх знову і знову.

10 ) Найстаріша пара, яка зареєструвала шлюб

Франсуа Фернандеса (нар. 17 квітня 1906) і Мадлен Франсін (нар. 15 липня 1907) навряд чи можна назвати «молодятами», хоча по суті вони такими є. Пара зареєструвала свої відносинах 1 лютого 2002 року, потрапивши до книги рекордів Гіннеса, як сама літня пара.

У загальній складності в момент укладення шлюбу їм було на двох 191 рік і 126 днів. Весілля відбулося, коли нареченій виповнилося 94 роки і 201 день, а нареченому - 96 років і 290 днів.

Ще одне незвичайне одруження відбулася в 2011 році. Роз Поллард ( 90 років) і Форрест Лунсвей (100 років) вирішили одружитися. Вони познайомилися в 1983 році на танцях і всі ці роки спілкувалися, незважаючи на те, що жили за 60 км один від одного.

У 2001 році Лунсвей зробив дамі пропозицію, на що отримав відповідь: "Я вийду за тебе, коли тобі виповниться 100 років!" Роз довелося стримати обіцянку, хоча вона не припускала, що наречений запам'ятає її обіцянку, а тим більше , що доживе до ста років.

Весілля відбулося в сотий день народження нареченого, і на ньому були присутні 90 гостей. До речі, Лунсвей зізнався, що ніколи не вів особливо здоровий спосіб життя. Він палив протягом 27 років, регулярно вживав віскі і обожнював шкідливу їжу.

infoniac.ru

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини