Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:36:41

Кияни з нового колеса огляду зможуть побачити Чернігів?

05.07.2013   08:37Агенцiя

За словами головного архітектора Києва Сергія Целовальника, інвестору були запропоновані різні місця встановлення колеса огляду в столиці, повідомляють “Коментарі”.

У тому числі пропонувалася ділянка у ботанічному саду ім. Гришка, проте інвестори відмовилися через фінансову невигідність такого розташування об’єкту.

На колесі відвідувачів кататимуть 15 хвилин – це три кола за 60 гривень.

Нагадаємо, до Дня незалежності в Центральному парку Києва біля будівлі Музею води обіцяють встановити гігантське колесо огляду. Його висота складе близько 50 метрів.

За рекомендаціями виробників, для встановлення такого колеса не потрібне спорудження фундаменту. Однак для забезпечення надійності закріплення колеса огляду на пагорбі, а також для запобігання зсувів, конструкцію встановлять на пальовому полі – плиті на палях довжиною близько 30 метрів. Для будівництва об’єкта доведеться пересадити близько десяти дерев у парку.


http://kiev.unian.net/ukr/detail/8929

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини