Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:33:20

4 тисячі талановитих та обдарованих дітей області оздоровляться цього літа

24.05.2013   10:51

Цього літа на Чернігівщині планують охопити оздоровленням та відпочинком понад 60 тисяч дітей, із них 4 тисячі – талановитих і обдарованих.

Путівками до санаторіїв і оздоровчих таборів заохочуватимуть переможців та призерів міжнародних, всеукраїнських, обласних, районних олімпіад, спортивних змагань, а також відмінників навчання, переможців творчих конкурсів різних рівнів.

Про це зазначила Директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Оксана Сердюк під час перевірки готовності відділення дитячого оздоровлення санаторного типу “Дружба” у м. Чернігові до оздоровчої кампанії 2013 року.

За її словами, найталановитіші діти зможуть оздоровиться у Міжнародному дитячому центрі “Артек” та Українському дитячому центрі “Молода гвардія”. З початку 2013 року у цих дитячих центрах відпочило 50 обдарованих дітей області.

На належній організації літнього відпочинку талановитих дітей наголошує Президент України Віктор Янукович. Глава держави ставить завдання місцевій владі започатковувати в областях роботу літніх шкіл для обдарованих дітей.

На сьогодні, у 13 регіонах України за власною ініціативою організовуються математичні та мовні літні школи.

За інформацією начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолія Заліського, цього літа на базі обласного ліцею для обдарованої молоді буде організовано літню школу для талановитих дітей Чернігівщини, де вони зможуть не тільки відпочити, а й розвивати свої творчі здібності.

Змістовний та насичений відпочинок також буде забезпечено і для інших школярів. В оздоровчих закладах та літніх таборах для них проводитимуться багато конкурсів, фестивалів, інтелектуальних та спортивних змагань.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини