Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:58:12

Подорож до зоопарку

23.05.2013   11:32Агенцiя

Побачити справжніх диких тварин отримали можливість дітлахи Чернігівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів ім. Ю.М. Коцюбинського. 18 травня, напередодні свята останнього дзвоника, близько 100 вихованців цього навчального закладу відвідали Менський зоопарк.

Подорож до зоопарку

Подорож до зоопарку

Здійснити учням цю поїздку допомогли шефи - Управління СБ України в Чернігівській області. Для дітей було замовлено два комфортабельні автобуси, які зробили цю подорож більш зручною.

Багато дітлахів уперше мали змогу зблизька побачити таку кількість екзотичних тварин. Тут і верблюди, і леви, леопарди, крокодили, ведмеді, зубри, багато цікавих птахів та рептилій. Більшість із дітей раніше бачили цих тварин лише по телевізору.

Приємно було спостерігати за тим, як малеча із захопленням розглядає диких представників фауни. Діти не лише мали змогу побачити тварин, а погладити і навіть погодувати їх.

Відчувалося, що для дітей ця поїздка стала справжнім святом, подарувала позитивні емоції та яскраві незабутні враження від живого спілкування з тваринами, а також багато цікавої інформації для власного розвитку.


http://www.hvilya.com/news/podorozh_do_zooparku/2013-05-23-2340

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини