Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:40:00

Гороскоп на наступний тиждень, 29 квітня - 5 травня

28.04.2013   10:49Агенцiя

Цього тижня розташування планет призводитиме до постійних перепадів у настроях біосфери. З одного боку створюватиметься позитивна атмосфера для ділових стосунків, в особистих відносинах. З іншого боку постійно виникатимуть певні сумніви та протистояння, фінансові обмеження та супротив щодо реалізації нових ідей та планів.

Найсприятливішою для завершення всіх справ та планів є субота. Саме в цей день для заключення досягнутих домовленостей будуть найкращі умови. 

Овен (21.03—20.04). У вас попереду багато непередбачених i напружених ситуацiй, в епiцентрi яких ви й опинитеся. І чим скромнiшими ви будете, тим краще для вас. Вас порадує цiкава зустрiч.
Дні: спр. — 29; неспр. — 1.

Телець (21.04—21.05). Очiкується складний емоцiйний перiод, багато запитань залишаться без вiдповiдi. Щоб уникнути неприємностей, не робіть поспiшних висновкiв. Наберiться терпiння i чекайте приємних сюрпризiв.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.

Близнюки (22.05—21.06). Новi справи починайте без затримки, вiд цього залежить ваша дiлова репутацiя. Давнi друзi нагадають про себе, ви отримаєте вiд них звiстку. У вас буде достатньо часу для пiдготовки до свят.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Рак (22.06—23.07). Деякi подiї можуть засмутити вас або неприємно здивувати. Усе залежить вiд обставин, що склалися. Найважливiшi справи краще вiдкласти на середу. Утримайтеся вiд конфлiктiв iз керiвництвом.
Дні: спр. — 4; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Якщо запланованi грандiознi справи, будьте обережнi. Вашi органiзаторськi здiбностi не всi можуть оцiнити. На свята плануйте активний вiдпочинок, можете запросити друзiв i близьких.
Дні: спр. — 30; неспр. — 3.

Діва (24.08—23.09). Варто дотримуватися максимальної обережностi на дорогах, у транспортi, можливi непередбачуванi труднощi. Перша половина тижня буде позитивнiшою, свята ви проведете в приємнiй компанiї.
Дні: спр.— 2; неспр. — 5.

Терези (24.09—23.10). Багато питань, зокрема побутових, важко буде вирiшити. Доведеться скористатися сторон­ньою допомогою. Стримуйте емоцiї, вiд вас залежить подальший розвиток подiй. Святковий вiдпочинок буде приємним для вашої родини.
Дні: спр. — 1; неспр. — 4.

Скорпіон (24.10—22.11). Будьте готовi до стрибка, який приготувала вам доля. Не поспiшайте робити якiсь висновки щодо роботи. Усе ретельно сплануйте i тiльки потiм дiйте.
Дні: спр. — 5; неспр. — 29.

Стрілець (23.11—21.12). Ваш творчий пiдхiд i всiлякi намагання як на роботi, так i в процесi виховання дiтей дратують багатьох. Причина тому — ваша думка. Але не варто пiдлаштовуватися пiд кожного, дотримуйтеся своїх позицiй.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Козеріг (22.12—20.01). Близькi люди зараз можуть вас розчарувати — вони дiятимуть так, як вважають за потрібне . Не концентруйтеся на домашнiх проблемах, коефiцiєнт корисної дiї дорiвнюватиме нулю.
Дні: спр. — 3; неспр. — 2.

Водолій (21.01—19.02). Будьте уважнi у виборi друзiв, не поспiшайте довiряти привабливим незнайомцям i попутникам. Якщо на першому планi робота, то вiддайте перевагу давнiм справам, щоб поставити нарештi крапку.
Дні: спр. — 5; неспр. — 4.

Риби (20.02—20.03). Зберiгайте рiвновагу, не дозволяйте нiкому каламутити води вашого внутрiшнього свiту. Придiлiть увагу тому, що надає вам сил i наснаги. Це знадобиться при вирiшеннi сiмейних справ.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Інша версія:

ОВНИ, дружня сфера вимагає матеріальних і моральних капіталовкладень, не допускайте перекосів в "дай" і "на". Зміцнення братніх уз має базуватися на спільних духовних ідеалах та практичних інтересах. Постарайтеся збалансувати земне та духовне, наполегливо трудіться на роботі, хлібне кар'єрне місце слід берегти, як зіницю ока, демонструючи високу фахову майстерність.

ТЕЛЬЦІ, успіх долі у ваших руках, зробити стрімкий ривок вперед можна завдяки особистій чарівності і дебютним діловим ініціативам, але... неодмінно узгодженим з партнерами, самостійні "вибрики" загрожують руйнацією. Бережіть союз, будьте з благовірними, як нитка з голкою, щастя і горе — все порівну. Ви одне ціле, зцементоване любов'ю і спільними інтересами.

БЛИЗНЮКИ сяють харизмою, що примагнічує людей. Однак розслабтеся й тихо та радісно без мук совісті, тривог за майбутнє пливіть за течією подій, тоді станеться те, що написано на роду. Безглузді самопожертви протипоказані, вам слід дати зрозуміти людям, що всі ви є пасажирами одного судна, яке рухається по волі Божій.

РАКИ, принцип гармонії і справедливості лежить в основі вашого соціального, кар'єрного та сердечного процвітання. Матеріальна сторона — найактуальніша і хвороблива, це тиждень розплати, стягнення боргів (і любовних теж). Не хитріть, поводьтеся чесно і благородно при взаєморозрахунках з оточенням і не експлуатуйте нахабно дружні узи.

ЛЕВИ, тримайте професійний порох сухим, вам потрібно вижити в конкурентній гонці і утриматися на кар'єрному плаву. Суперники винахідливі, чим нехтувати не можна. З'ясуйте відносини і приступайте до реалізації спільних проектів, дипломатично балансуйте, ви практичні, хазяйновиті, трудіться з ентузіазмом — будете мати покровительство впливових друзів та симпатиків.

ДІВИ, не нав'язуйте по-диктаторські власні погляди, лавіруйте, чиніть інтелігентно, демонструйте зразок високої духовної культури, ваш імідж популярності на недосяжній висоті, а особливо, коли маєте справи з далекими краями, там вас цінуватимуть найдостойніше. Величне та істинне бачиться здалеку.

ТЕРЕЗИ, на любовному фронті завирують полум'яні пристрасті. Якщо зіткнетеся з надзвичайними запитами (сексуальними, фінансовими) сердечного обранця, не смійте дизертирувати з поля бою, бо осоромитеся, приборкайте ревнощі і продемонструйте у всій красі мистецтво люблячого супутника.

СКОРПІОНИ, закладається діловий фундамент співпраці на майбутній рік, однак коней на переправі не міняють. Якщо ви задоволені нинішньою діловою командою і все влаштовує, значить, вам пощастило з партнерами (і шлюбними теж), тож не смикайтеся — ліпших союзників не знайдете! Однак остаточне рішення тільки за вами. Маніпуляціям зась!

СТРІЛЬЦІ, основні творчі та силові ресурси зосередьте на службовому фронті, до роботи ви — як до танців, натхненно трудіться задля поліпшення матеріального добробуту, але економно розподіляйте сили, оскільки можете захворіти. Жертви (сили, час, гроші) на олтар благодійності мають бути розумними й не завдавати вам моральної чи фізичної шкоди, оскільки покликані сприяти духовному самоочищенню. Робіть іншим добро за внутрішньою потребою.

КОЗЕРОГИ, ви — популярна особистість, якщо люди з радістю гуртуються довкола, шанують, симпатизують і люблять, значить, той дар Творця використовуєте правильно! Прагніть поєднати в собі роль надійного друга й пристрасного коханця, тоді особисте життя набере нових барв. Саме як друг (в ділах, шлюбі) маєте продемонструвати найкращі чесноти, хоча це тяжке ярмо з купою кармічних недоліків.

ВОДОЛІЇ, гарячий фронт пролягає через дім та роботу, де кується в муках майбутнє кар'єри — хоч розірвись! Ви схильні до авторитаризму, нав'язування своєї думки, волі, чим закладаєте міну під сімейний фундамент. Якщо не влаштовує оточення, знайте: причина в вас — то катується нереалізований інтроверт.

РИБИ, матеріальна зацікавленість є потужним стимулом в контактах з людьми, начальством, друзями. І це не спотворені прояви ницої меркантильної натури, просто нині земні інтереси домінують, прищеплюючи риси здорового прагматизму для оптимальної самореалізації. Вчіться на ходу, освоюйте царини прогресивних знань, нині вам бракує освіти, що плямує репутацію, блокує щасливі шанси. Події тижня мотивовані кармічно, сюжети із минулого знову змусять вас пройти якісь емоційні переживання, багато чого переосмислити, успішно звільнивши підсвідомість від шлаків негативних енергій

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини