Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:02:17

Рік Змії вступить в свої права з 10 лютого

09.02.2013   08:56Агенцiя

Рік Змії вступить в свої права з 10 лютого 2013 і триватиме по 31 січня 2014

Час доби під управлінням Змії: 9:00 – 11:00
Відповідний знак в західному Зодіаку: Діва
Елемент: Вогонь
Колір – Чорний
Полярність: Негативна
Космічний елемент року – Вода

Року Змії відповідають такі кольори, як чорний, синій (блакитний) і зелений. Стихія – вода, їй властива така характеристика, як рухливість, динамізм і мінливість.

Талісман 2013 року – Чорна водяна Змія. Чорний колір – це Космос, полярна ніч, «темрява над безоднею», це колір глибини вод.

Чорна Змія несе людям несподівані приховані зміни, нестабільність і мінливість. Ось чому важливо в рік Змії заздалегідь усе планувати і правильно оцінювати, перш ніж що-небудь робити. Потрібно стати у багато разів обережнішим і обачнішими.

Як і в чому зустрічати Новий 2013 – Рік Змії?

Як зустрічати Рік Змії? – Перш за все, Змія не переносить шуму і зайвих рухів. Тому астрологи рекомендують зустрічати Новий 2013 рік в невеликому, тісному колі своєї родини або компанії. У це світле і добре свято треба повністю розслабитися і відкинути всі турботи і похмурі думки.

В чому зустрічати Рік Змії? – В одязі слід віддати перевагу чорним і темно-синім тонам. Актуальний також і зелений колір. Жінки будуть чарівні в гладких, облягаючих сукнях, що нагадують зміїну, візерунчасту шкіру. Чоловіки внесуть різноманітність у свій костюм за допомогою таких же по фактурі і малюнку краваток. Прикраси повинні включати дорогоцінні й напівкоштовні камені, особливим «шиком» будуть діаманти чистої води.

Обов’язково поставте на середину столу гілочку сосни, на сході вона символізує довголіття. І, звичайно ж, повісьте на ялинку талісман року – маленьку Змію: така увага їй підлестить.
 Новорічний стіл, за європейськими мірками, повинен гнутися від страв і вина, так що нехай буде все, як завжди. І не забудьте при останніх хвилинах загадати своє найзаповітніше бажання.

Що має бути на святковому столі при зустрічі 2013 року – року Змії?

Оскільки 2013 рік – Рік Змії, любительки розкоші і делікатесів, зустрічати Змію треба чимось незвичайним. На одному з конкурсів кулінарів запропонували цікаве оформлення новорічної закуски: по срібній таці, як по озеру, пливли тарталетки-човники з маслом і ікрою – до гігантського копченого вугра (вельми змієподібне створіння, дуже смачне). Вугор був згорнутий зміїними кільцями і нарізаний на шматочки, нагадуючи Змію на Поклонній горі у виконанні Церетелі.

Змія обожнює зайців і кроликів, тому без кролятини на столі не обійтися. Якщо купуєте кролика незамороженого, його потрібно неодмінно заморозити, а потім розморозити – тоді м’ясо стане ніжним, і з нього можна приготувати грецьке блюдо «стіфадо». Для цього знадобиться 1 кг кролятини, 1 кг маленьких цибулин, 800 г помідорів, 5 часточок часнику, 8 ст. л. оливкової олії, 2 ложки оцту, сіль, чорний перець, мелений і цілий, 2 лаврових листки, 0,5 ст. л. меленого коріандру, 2 смужки немеленої кориці, 1 апельсин. М’ясо нарізати на великі шматки, додати спассерованні помідори, розрізаний на 4 частини апельсин, рослинна олія, сіль, перець, оцет, всі спеції і повільно тушкувати під щільно закритою кришкою на невеликому вогні. Приблизно через годину додати очищені цибулинки і знову тушкувати близько години. Потім з готового блюда вийняти горошини перцю, лавровий лист і корицю і подати, помістивши з одного боку м’ясо, а з іншого – цибулини. Нарешті, прикрасити стіфадо «квіткою» з розрізаного апельсина. Подають стіфадо з білим вином, а ще до нього чудово підійде гарнір з картоплі з кокосом.

http://vershky.com/self_study/2013-rik-chornoї-vodyanij-zmiї/

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини