Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 06:41:47

Рецепт вихідного дня. Смачного!

27.01.2013   17:58Агенцiя

Трубочки песочные

Трубочки песочные

Трубочки песочные

Продукты
1 вариант
мука 1,5 стакана, сахар 0.3 стакана, масло сливочное 150 г или маргарин 150 г, яйца 1 шт.
2 вариант
мука 2 стакана, сахар 0.5 стакана, масло сливочное 150 г или маргарин 150 г, яйца 1 шт., соль 0.25 ч. ложки, сода 0.25 ч. ложки

Ингредиенты для рецепта "Крем "Шарлот": 200 г масла сливочного, 1 ст. сахара, 0,5 ст. молока, 2 яйца. ванильный сахар

Масло, сахар и яйца размешать в кастрюле или миске деревянной лопаточкой до получения однородной массы. Затем всыпать муку и в течение 1-2 минут замесить тесто. Если оно нагрелось от рук, его надо до разделки охладить.

Подготовленное тесто раскатать в пласт толщиной 4-5 мм на ровной доске. Если поверхность неровная, пласт будет иметь разную толщину (при выпечке тонкие места подгорят, а толстые останутся непропеченными). Перед раскаткой тесто следует немного перемять холодными руками, не подсыпая муки, и сформовать прямоугольный кусок в виде кирпича. Этот кусок положить на посыпанную мукой доску, посыпать сверху мукой и раскатать.

Раскатанный пласт нарезать широкими полосами, завернуть в них металлические цилиндрики, уложить на чистый, без всякой смазки противень и выпекать в духовке при температуре 230-25О°С до появления золотистого цвета.

Поверхность трубочек заглазировать растопленным шоколадом, а полость заполнить любым кремом.
Примечание. Наиболее приемлемые размеры цилиндриков для трубочек: длина — 65 мм, диаметр — 30 мм.

Способ приготовления "Крем "Шарлот":

Из сахара, молока и яиц приготовить молочный сироп: Налить в кастрюлю молоко, добавить сахар, прокипятить. Отдельно взбить яйца, добавить тонкой струйкой горячее молоко с сахаром, довести до кипения, охладить. Во взбитое размягченное сливочное масло вводить тонкой струйкой молочный сироп с яйцами, постепенно взбивая до получения однородной массы.

ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!!!

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.