Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:57:08

Чернігівська громада передала захисникам сертифікати на півмільйона гривень

06.12.2022   21:03Агенцiя

Сьогодні, в День Збройних Сил України, крім слів вдячності та привітань на адресу наших військових, від імені громади Чернігова міський голова Владислав Атрошенко передав захисникам та захисницям грошові сертифікати.

Це кошти Чернігівської міської територіальної громади і вони будуть використані для підвищення бойових можливостей наших воїнів. 

Очільник Чернігова цього дня особисто вітав військових ОК "Північ", 162-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ та Чернігівського міського об'єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. 

Один із сертифікатів, номіналом 500 тисяч гривень, Владислав Атрошенко передав командувачу ОК "Північ" Віктору Ніколюку. 

 

— Я приєднуюсь до всіх вітальних слів, які сьогодні звучатимуть на вашу адресу. Чернігів з вами, місто й надалі буде вас підтримувати можете на нас у всьому розраховувати. Разом до Перемоги! сказав під час вручення сертифіката Чернігівський міський голова. 

Другий аналогічний сертифікат Владислав Атрошенко вручив командиру 162-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ Андрію Лівенку.

Міський голова привітав військових зі святом, подякував за оборону міста в лютому-березні і запевнив, що місто й надалі робитиме все можливе, аби зробити наших військових ще сильнішими. 

Не залишився поза увагою цього дня і Чернігівський міський об'єднаний терцентр комплектування та соціальної підтримки. 

 

Я щиро вітаю Вас від імені всіх містян. Хочу запевнити що, як український народ і Збройні Сили були і будуть єдині, так і місто Чернігів буде єдиним з тими збройними формуваннями, які знаходяться на території міста. Звісно, ми і в подальшому будемо підтримувати розвиток і укріплення матеріальної бази, в першу чергу, міського центру ТЦК та СП, — сказав Владислав Атрошенко. 

Після чого відбулося нагородження кращих службовців Чернігівського міського об'єднаного терцентру комплектування та соціальної підтримки. 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини