Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:46:48

Представлення голови, передача «швидких» та системи Starlink: Дмитро Іванов на Прилуччині

01.06.2022   19:15Агенцiя

Володимира Чернова призначено головою Прилуцької районної державної адміністрації ще 11 травня (розпорядження Президента України №78/2022-рп).

Втім офіційне представлення активу району відбулося 31 травня. Почесну місію виконав заступник начальника обласної військової адміністрації Дмитро Іванов.

Сам Володимир Чернов каже, що посада для нього не нова: з кінця квітня 2021 року він працював першим заступником голови Прилуцької РДА, з листопада того ж року — виконував обов’язки голови.

Дмитро Іванов побажав керівнику районної адміністрації подальших успіхів у роботі,  виваженості у розв’язанні завдань щодо розвитку економіки та соціальної сфери району в умовах воєнного стану.

— Нинішні умови диктують особливу стратегію розвитку області. Насамперед це диверсифікація ризиків та безпека громадян. Не забуваймо про облаштування бомбосховищ, перехід на альтернативні джерела енергії, забезпечення населення інтернет-зв’язком. Кожен крок, кожна дія мають бути направлені на мінімізацію негативних наслідків в разі надзвичайних ситуацій, — наголосив Дмитро Іванов.

Із призначенням Володимира Чернова у відеозверненні також привітав начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, подякувавши йому та громадам району за згуртованість у найскладніший для Чернігівщини час, коли тут були ворожі війська.

Зі свого боку, новопризначений голова РВА наголосив, що усвідомлює велику відповідальність за роботу та пообіцяв докласти максимум зусиль для розв’язання першочергових проблем життєдіяльності району спільно з органами місцевого самоврядування та громадськістю. Найголовнішим же своїм завданням бачить тилову підтримку наших захисників для якнайшвидшої  перемоги.

У ході робочого візиту Дмитро Іванов передав Варвинській селищній громаді систему Starlink, що допоможе в забезпеченні надання послуг місцевим установам критичної інфраструктури. Ще дві громади — Линовицька та Ладанська — отримали по автомобілю швидкої допомоги, що надійшли в область завдяки уряду Франції.

Принагідно заступник начальника ОВА оглянув захисні споруди у Прилуках, які після інвентаризації ремонтують та приводять до ладу комунальники.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини