Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:11:09

Міський голова повідомив про кадрові зміни серед керівників КП і структурних підрозділів міської ради

14.04.2022   11:41Агенцiя

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко оголосив про кадрові рішення щодо кількох керівників комунальних підприємств і структурних підрозділів міської ради.

Публічно таке повідомлення він зробив через свій офіційний  акаунт у соцмережі Facebook, звітуючи перед громадськістю про хід засідання фракції «Рідний дім» Чернігівської міської ради (найбільшої депутатської фракції в міській раді цього скликання, 26 із 42 депутатів).

«12 квітня відбулося перше з початку війни засідання фракції «Рідний дім» Чернігівської міської ради.

Обговорили нагальні питання життєдіяльності міста в умовах воєнного стану, підготовку міста до можливого повторного наступу окупаційних військ та деякі питання відновлення міста після блокади й бомбардувань.

Фракція висловлює слова підтримки нашій колезі - Інні Левченко, яка отримала важке поранення під час бомбардування 21 школи, директором якої вона працює. Зараз  вона перебуває в лікарні.

Під час зустрічі депутати відверто та досить гостро обговорили болюче для всіх питання - відсутності протягом певного часу деяких депутатів у місті. Вважаю, що депутат в ці важкі дні мав бути зі своїми виборцями і допомагати їм, а також зі своїми колективами. У депутатів-чоловіків, які цього не робили, жодних виправдань бути не може.

Зрозуміло, що коли близько 2/3 містян залишили Чернігів в ці важкі воєнні дні, серед них була частина і депутатів. Але очевидно, що відповідальність обранця народу значно вища, ніж у простих чернігівців або представників бізнесу.

Відповідно, депутати-керівники комунальних підприємств та управлінь, які в певний момент прийняли рішення покинути місто, будуть звільненні зі своїх посад. Деякі з них оголосили про намір скласти свої повноваження, як депутатів міської ради або залишити фракцію «Рідний дім». Також на наступному засіданні буде обрано нового голову фракції.

Вважаю, що це правильне рішення. Яким би складним воно не було. Відповідно, хотів би закликати активістів не вдаватися до цькування та звинувачень тих чернігівців, які в певний момент виїхали в безпечне місце. Публічна дискусія щодо цього - шкідлива та розколює суспільство. Зараз, навпаки, нам важливе єднання заради нашої перемоги і відродження нашого красеня міста-Героя Чернігова.

Шановні чернігівці!

Хочу повідомити про кадрові зміни. Начальником КП «Муніципальна варта» на час воєнного стану призначено Богдана Вербицького. Обов‘язки начальника управління спорту тимчасово виконуватиме Валерій Семенець. По доцільності зміни начальника управління культури рішення буде ухвалене за кілька днів.

Також хочу подякувати співробітникам міської ради, які взяли до рук зброю та пішли до лав ЗСУ, зокрема, директору КП «Паркування та ринок» Миколі Гоголю, начальнику юридичного відділу Роману Миколаєнку та начальнику відділу квартобліку Михайлу Католику. А також усім членам великої команди міської влади і, в першу чергу, рядовим працівникам комунальних підприємств, які залишилися на робочих місцях, ризикуючи життям забезпечували роботу критичної інфраструктури міста, функціонування лікарень, допомоги населенню, ТРО та ЗСУ, чим допомогли Чернігову вистояти в оточенні та під постійними обстрілами російських окупаційних військ і наближають щодня нашу перемогу. Ви - герої!

Слава всім бійцям ЗСУ, які боронять зараз Маріуполь, Харків та інші міста сходу й півдня України. Під час всеукраїнського телемарафону потрібно надавати більше інформації про наших героїв-захисників. Кожен день, коли ви тримаєте лінію фронту там, це день відсутності обстрілів та можливості підготуватися для нас. Бережіть себе. Ми обов‘язково переможемо!

Слава Україні!» - написав міський голова.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини