Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:57:33

Звернення голови Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслава Чауса. 8 квітня

08.04.2022   09:44Агенцiя

Бажаю здоров`я Чернігівщино! Дякую за цей новий день Богу та Збройним Силам України.

Учора до Чернігова приїхала перша велика колона фур з гуманітарною допомогою, яка була організована Офісом Президента. Був Кирило Тимошенко, Олександр Кубраков, Давид Арахамія, який є переговорником в контактній групі. Обговорили дуже багато важливих питань. Був дуже продуктивний день насправді. Відповідно ми показали, що відбувається в місті, проговорили про область, проговорили про відновлення. Це насьогодні важливо, адже держава розуміє, що ми маємо відбудувати кожне наше місто, кожне село, яке постраждало в наслідок військової агресії, і ми це зробимо.

Я дякую всім волонтерам, всім благодійникам, дякую всім людям України і світу, які сьогодні допомагають Чернігівщині. Я Вам щиро дякую, перед Вами вклоняюся.

Сьогодні, як завжди, дуже багато роботи. Я вчора «прогуляв» своє ранкове звернення. Отримав за це дуже багато коментарів. Звернення, мабуть, будуть зараз вже рідше, бо не бачу вже такої актуальності щодня це робити. Але намагатися, все ж таки, хоч якісь пів хвилини,щоб привітатися виокремлювати.
Ви знаєте, для мене це теж важливо. Мені дуже важко записувати ці ранкові звернення, чесно скажу, тому що не все можна казати, а хотів би сказати багато чого. Але це кожне звернення для мене важливе.

По мешканцям Чернігівщини: шановні співгромадяни, шановні співвітчизники, над областю літають літаки, літають ракети. У мене велике прохання: не забуваємо, що в країні війна; ми не забуваємо, що в нашій країні знаходиться ворог. Це стосується всього: і пересування по населених пунктах, і пересування між населеними пунктами. Усе заміновано. Ви знаєте, що є дуже багато місць, де ми не можемо навіть проїхати. Піротехніки працюють. Вчора проговорили про підсилення і держава відправляє додаткові групи реагування на розмінування. Я дуже прошу, будь ласка, дотримуйтеся заходів світломаскування ввечері. Над нами літають літаки та ракети.

Ми не розслабляємося. Ми розуміємо, що війна у нас в країні, тому з «холодною головою» кожен робить свою справу.

Вірю в Бога і в Збройні Сили України!

Дякую всім, хто допомагає Чернігівщині!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини