Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:58:16

У Чернігові назвали імена переможниць міського конкурсу "Жінка року-2021"

17.12.2021   14:48Агенцiя

У Чернігові 16 грудня у Міському Палаці культури ім.В.Радченка привітали лауреаток конкурсу "Жінка року-2021". Цей міський конкурс проводиться у нашому місті вже 24 роки поспіль.

За всі ці роки 201 чернігівка стала лауреаткою конкурсу в різних номінаціях. Серед них лікарки, вчительки, підприємниці, олімпійські чемпіонки, фінансистки, журналістки, громадські діячки, волонтерки, ветерани Другої світової війни... Всі вони – яскраві особистості, успішні, сильні та активні, приклад для інших у професійному, громадському та особистому житті.

Нагородження завжди відбувається яскраво, у велткому залі, в присутності багатьох глядачів. Кожну з лауреаток представляють, розповідаючи про ті її справи та досягнення, які відзначаються званням Жінка року.

Так відбувалося й цього року. На церемонію нагородження привітати учасниць прийшли їх колеги, друзі, рідні та близькі. Відкрив захід та привітав жінок-переможниць секретар міської ради Олександр Ломако. Він подякував усім організаторам цього свята, зокрема, голові громадської організації «Спілка жінок Чернігова», управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, управлінню культури та туризму міської ради.

- Усі ви робите, дійсно, гарну справу. У місті вже 201 жінка стала лауреатом цього конкурсу, їх знає все місто, завдяки й вашому конкурсу. Роботою громадської організації, багаторічною діяльністю за різними напрямками ви, в першу чергу, робите все щоб жінки, які залучені до цієї справи або за цим спостерігають, почувалися більш впевнено, і що вони здатні досягти в бізнесі, кар’єрі, науці, спорті всіх поставлених цілей. Ми вітаємо жінок, поважаємо, підтримуємо. Але ж в кар’єрі та й багатьох сферах жінці треба докладати більше зусиль, щоб досягти вищих щаблів, ніж чоловіки. Своїм прикладом ви мотивуєте молодих дівчат, багато з яких ще навчаються або роблять перші кроки у своїй справі. Дійсно доводите, що жінка може досягти всього, що вона хоче і чого бажає, якщо буде працювати і прагнути цього. І сьогодні на цій сцені ми побачимо такі приклади. Вважаю, що кожна жінка – унікальна, неповторна і заслуговує такого звання, - підкреслив він.

У цьому році лауреатками конкурсу «Жінка року – 2021» стали:

  • ГАЛАНІНА Тетяна Дмитрівна – фізична особа підприємець, власниця і директорка салону апаратної косметології «Центр естетики «Шоколад»;
  • ГРЕБНЄВА Юлія Володимирівна – президент ГО «Дякую», депутатка Чернігівської обласної ради
  • ДЕЙ Ольга Олександрівна- Голова Правління ГО «Голос батьків»;
  • ЗАЇКА Ольга Михайлівна – директорка ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2»;
  • ЛИТВИН Катерина Андріївна – заступниця начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради;
  • НІКІТЧЕНКО Світлана Володимирівна – завідувачка Чернігівського дошкільного навчального закладу №1, центру психофізичного та інтелектуального розвитку дітей Чернігівської міської ради Чернігівської області;
  • СОКОЦЬКА Оксана Володимирівна - фізична особа підприємець, засновниця туристичної агенції «Окмі тур», власниця магазину «Промінь»;
  • ШИЛІНА Наталія Павлівна – завідувачка первинної медичної допомоги поліклініки комунального некомерційного підприємства Чернігівська міська лікарня №2 Чернігівської міської ради.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини