Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:51:45

Кабмін погодив призначення Назіма головою Прилуцької РДА

21.10.2021   08:58Агенцiя

Кабінет Міністрів на засіданні 20 жовтня погодив призначення Володимира Назіма на посаду голови Прилуцької районної державної адміністрації Чернігівської області.

Володимиру Назіму 51 рік, має вищу освіту, приватний підприємець.

Декілька років очолював КП «Прилукитепловодопостачання», був заступником двох міських голів, зокрема Юрія Беркута та Дмитра Барнаша. Депутат кількох скликань. Востаннє балотувався від партії «Наш край». Наразі безпартійний.

Одружений, має двох дітей.

Згідно з електронною декларацією, володіє приватним будинком площею 115,6 квадратних метрів та земельними ділянками у Прилуках загальною площею більш, ніж 4600 квадратних метрів. Зареєстрував авто - Volkswagen passat 2012 та десять тисяч гривень готівкою. Упродовж минулого року дохід від підприємницької діяльності становив 262 100 гривень.

Володимир Назім змінив на посаді Геннадія Луценка, який очолював Прилуцьку РДА останні пів року.

Суспільне Чернігів

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини