Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:36:28

В’ячеслав Чаус: маємо об’єднати громади області в єдиному векторі розвитку навколо ініціатив Президента

05.08.2021   21:36Агенцiя

Щоб область мала успіх, повинні об’єднатися усі гілки влади, громадськість та ЗМІ. Про це сьогодні, 5 серпня, під час прес-конференції заявив голова облдержадміністрації В’ячеслав Чаус.

— Наше першочергове завдання — об’єднати громади Чернігівщини в єдиному векторі розвитку навколо ініціатив Президента, — наголосив голова ОДА та зазначив, що найпершими в його поле зору потрапляють об’єкти Великого будівництва, медична галузь, залучення інвестицій в область та розвиток спорту.

В’ячеслав Чаус розповів журналістам, що є корінним чернігівцем, більшу частину життя жив у рідному місті. Лише упродовж останніх кількох років працював за межами Чернігова. Має досвід залучення ділових партнерів та інвестицій до реалізації різних проєктів, плідної співпраці з громадами 12 областей.

— Прийшов час реалізувати себе на цій посаді і зробити чимало корисного для рідної області, — прокоментував своє призначення голова ОДА. — Вважаю себе ефективним менеджером і переконаний, що мій досвід є достатнім для успішної роботи на цій посаді.

Зараз триває формування команди заступників новопризначеного голови облдержадміністрації. В’ячеслав Чаус вважає, що на керівних посадах в ОДА мають працювати місцеві фахівці. Адже тоді вони відчуватимуть свою відповідальність не лише за сьогоднішній момент, а й за майбутнє області. Призначати посадовців голова ОДА буде, керуючись не гендерним принципом, а принципом рівних можливостей та фаховості претендентів.

— Профільні керівники повинні добре знати й розуміти ситуацію, вміти її вирішувати, — переконаний В’ячеслав Чаус.

На завершення прес-конференції голова ОДА акцентував, що відкритий до спілкування з журналістами і готовий не лише до співпраці, а й до конструктивної критики.

Чернігівська ОДА

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.