Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:35:38

Анна Коваленко: Час об’єднати зусилля, щоб захиститися від COVID-19

22.07.2021   10:05Агенцiя

Голова облдержадміністрації Анна Коваленко під час сьогоднішнього брифінгу закликала усіх, хто ще не вакцинувався від коронавірусу, оперативно це зробити. На сьогодні в області для цього створені всі умови.

 У Чернігівській області станом на 20 липня працювали 17 центрів вакцинації, а відсьогодні центри вакцинації працюють у 22 населених пунктах (центрах колишніх районів). Сім днів на тиждень, — зазначила голова ОДА.

Анна Коваленко нагадала також, що вся інформація про вакцинацію зібрана на сайті vaccination.covid19.gov.ua . Тут можна знайти адреси місць вакцинації, контактні телефони, поради. Так само актуальну інформацію можна отримати у контакт-центрі з питань вакцинації за номером 0 800 60 20 19.

Запис у чергу на вакцинацію через сайт чи мобільний додаток “Дія” перестає працювати, адже доступ до вакцинації відкритий для всіх.

 Завдяки спільній роботі територіальних громад та Чернігівської ОДА область постійно нарощує темпи вакцинації та робить щеплення доступним для кожного жителя області, — наголосила голова облдержадміністрації.

Станом на 21 липня 115 659 жителів області отримали безпечні й ефективні щеплення від COVID-19, з них 38 519 — завершили вакцинацію (отримали дві дози), 77140 — отримали першу дозу.

На сьогодні область має достатню кількість препаратів, щоб забезпечити вакцинацію всіх охочих.

 

 Якщо ви вже щепились, ваша допомога необхідна, щоб захистити інших від COVID-19. Допоможіть людям, про яких ви піклуєтеся, знайти найближчий до них пункт вакцинації та записатись на щеплення. Час об’єднати зусилля, щоб захистити всіх від COVID-19, — закликала голова ОДА.

 
 
Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини