Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 22:53:21

Першим заступником голови Чернігівської ОДА став львів’янин Віталій Загайний

20.02.2020   12:38Агенцiя

Голова об'єднання громадських організацій «Центр громадянських ініціатив», львів’янин Віталій Загайний став першим заступником голови Чернігівської ОДА.

Віталій Загайний

Віталій Загайний

Наприкінці січня на сайті НАЗК було оприлюднено його декларацію як кандидата на цю посаду, а 19 лютого його кандидатуру погодив Кабмін.

У коментарі ЗМІ у четвер, 20 лютого, 48-річний Віталій Загайний повідомив, що деякий час працював радником голови Чернігівської ОДА Андрія Прокопенка і від нього отримав пропозицію обійняти посаду першого заступника.

Віталій Загайний на початку 2000-х років був депутатом Львівської міськради, згодом заступником голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. Упродовж останніх років очолював «Центр громадянських ініціатив», який займається втіленням різних проектів у сфері місцевого самоврядування.

«Треба розуміти, що протягом останніх років я активно працював на території всієї України. Ті проекти, які реалізовувалися під егідою «Центру громадянських ініціатив», стосувалися різних регіонів, територій, різних громад по всій території країни. Посада у Чернігівській ОДА – це безпосередньо на запрошення голови ОДА. Ми співпрацювали ще коли Андрій Прокопенко був депутатом Чернігівської облради. Це були проекти, пов’язані із розвиком громад та реалізацією проектного менеджменту», – розповів Віталій Загайний.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.