Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:01:05

ЦВК звернулася до Національної поліції України щодо нездійснення ОВК ОВО № 210 оплати праці

09.10.2019   17:10Агенцiя

9 жовтня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Олег Діденко.

Комісія вирішила звернутися до Національної поліції України та передати їй копії матеріалів, що стосуються нездійснення окружною виборчою комісією з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 210 оплати праці членів окружної, дільничних виборчих комісій, які виконували свої повноваження у комісіях на платній основі; членів виборчих комісій за роботу в день голосування і дні встановлення підсумків голосування; залучених спеціалістів, експертів та технічних працівників. А також – несвоєчасності подання до Центральної виборчої комісії фінансового звіту про надходження та використання коштів Державного бюджету України на підготовку і проведення виборів народних депутатів України та його недостовірності.

Рішення прийняте у зв’язку з тим, що до Комісії надходять численні звернення щодо нездійснення вказаною ОВК оплати праці членів окружної та дільничних виборчих комісій, спеціалістів, експертів та технічних працівників, залучених до роботи у цих виборчих комісіях, та інших виплат.
Водночас Комісія констатувала, що фінансовий звіт про надходження та використання коштів Державного бюджету України на підготовку і проведення виборів народних депутатів України подано до ЦВК цією виборчою комісією з порушенням законодавчо встановленого строку.
При цьому фінансовий звіт ОВК ОВО № 210 містить недостовірні дані, у зв’язку з чим не був прийнятий Центральною виборчою комісією.

По завершенню засідання Голова Комісії Олег Діденко поінформував про ситуацію щодо встановлення результатів позачергових виборів народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі № 198. За його словами, наразі члени ЦВК вивчають судові рішення та інші матеріали, необхідні для встановлення результатів зазначених виборів.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини