Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:55:59

ОПОРА: На Чернігівщині кандидатів та партії підтримують аніматори, чемпіони, композитори, співаки та міністр

17.07.2019   10:02Агенцiя

Протягом передостаннього тижня виборчих перегонів (з 8 по 15 липня) в Чернігівській області за сприяння 6 кандидатів у народні депутати та Аграрної партії пройшли концерти, зустрічі зі спортсменами та композиторами, дитячі свята та урочисте відкриття басейну.

Зокрема, в Чернігові 13 липня лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко разом з кандидатом по 205 округу Юрієм Власенком відвідала Центр спортивної боротьби, міський пологовий будинок та завітала на виступ піаніста Євгена Хмари у Літньому театрі, концерт якого відбувся на запрошення кандидата.

А 9 липня в Ніжині (ВО № 209) кандидат та чинний депутат Верховної Ради Олександр Кодола разом з міністром молоді і спорту Ігорем Ждановим відкрив дитячий басейн. Ще один кандидат по тому ж округу Анатолій Гунько запросив 13 липня у  Носівку гурт «Фрістайл», а у Срібне на зустріч з виборцями 14 липня привіз композитора  Павла Дворського.

В Прилуках (ВО № 210) Сергій Коровченко організував 13 липня у всіх мікрорайонах міста дитячі свята з роздачею брендованого одягу. Ще одного кандидата Віталія Лічмана 14 липня приїхав особисто підтримати Олександр Пеканов, майстер спорту з пауерліфтингу, триразовий чемпіон світу в команді.

Зазначимо, що найактивнішим за кількістю проведених заходів став 210-й округ, де, зокрема, відбулися концерти 7 липня Івана Поповича (за підтримки Олега Дмитренка), гурту «Mad Heads» та композитора Ніколо Петраша 13 липня (за сприяння Бориса Приходько). 15 липня в Прилуках відбувся концерт Олега Винника та Михайла Поплавського (за підтримки Аграрної партії).

Зауважимо, що відповідно до ч. 14 ст. 74 Закону «Про вибори народних депутатів України» забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки розміру мінімальної заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей. Така передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати за або не голосувати за певну партію чи кандидата у депутати або згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.