Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:25:57

Новий рівень в політиці Сергія Березенко

20.06.2019   18:15Агенцiя

Вирішивши остаточно не балатуватися до Верховної Ради за 205 виборчим округом, Сергій Березенко поступає правильно. Загальноукраїнська партійна робота потребує зосередженості. Будь-яку справу потрібно робити професійно, а не розпорошуючи власні сили.

Шлях до великої політики пана Березенко розпочався, як це не парадоксально саме з Чернігівщини. Перемога у виборах в 2015 році привела його у парламент. А робота в мажоритарному окрузі допомагала зрозуміти чого насправді “хочуть низи”.

Він розуміє, що. Спільно з прихильниками вдалося виконати 90 відсотків від запланованого. Це і новий іконостас Катерининської церкви, і перейменування університету “Чернігівський колегіум”, що дало можливість відкрити нові спеціальності і отримати нові можливості для міста, і допомога у розширенні приміщень у місцевій музичній школі. Центр “Відродження” для особливих діток отримав нові корпуси з готельними номерами для батьків. Тепер дітки мають змогу приїхати з батьками з усієї області і навіть України, отримати паліативну допомогу сучасного рівня. Серед досягнень також медичне обладнання третьої лікарні, променева терапія, лапороскопічні операції для онкохворих, кількість яких щороку збільшується. Тут і облаштування Березового гаю у Чернігові і допомогу родинам загиблих військових. Зокрема, серед іншого це виїзд дітей родин військових за кордон.

До своїх законодавчих заслуг народний депутат головним вважає роботу над медичною реформою і голосування за відповідні закони у сесійній залі,

“Я не маю чернігівської крові, але отримав чернігівську душу”, – підкреслив Сергій Березенко на останній зустрічі з виборцями.

Він підкреслив, що зараз йде з парламенту, але не йде з політики. І у ході цієї виборчої кампанії буде “будувати силу, яка не дасть звернути з проєвропейського курсу”, очолюючи виборчий штаб партії “Європейська солідарність” на всеукраїнському рівні.
 

Юрій Паперний

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини