Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:29:02

На Чернігівщині замінили 23 членів ОВК

14.06.2019   08:00Агенцiя

Станом на 13 червня в складах усіх 6 окружних територіальних комісіях сталися зміни. Рішенням Центральної виборчої комісії у зв'язку з поданням суб'єктів подання замінено 23 члени ОВК, серед них і керівний склад ОВК №205.

Найбільше замін (7) в складі ОВК № 207, 6  - в ОВК № 209, 4 - в ОВК № 208, по 2 заміни в ОВК № 205, 206, 210. Відповідні постанови за № 920 від 3 червня , № 942 від 5 червня  , № 949 від 6 червня , № 955 від 7 червня , № 965 від 10 червня, № 974 від 11 червня, № 984 від 12 червня опубліковані на сайті ЦВК.

Зокрема, в ОВК № 205 постановою  № 942 від 5 червня замінено голову комісії та її заступника.

В ОВК №206 дві заміни відбулися 6 червня. Припинено достроково повноваження члена комісії Наталії  Нікішиної (від партії «5.10») та включено до складу Артема Кудлая від тієї ж політичної сили. Також замість Руслана  Потапенко («БПП «Солідарність») включена Ірина Мустафаєва Ірина Миколаївна.

Припинено повноваження 7 членів ОВК № 207. Оксану  Лошадкіну замінив Андрій Бандровський («5.10»), Світлану Давидюк - Сергій Яровенко («Солідарність жінок України»),  Тетяну Маценко  - Анастасія  Ждан («Єдина Країна»), Наталію Худолій  - Ірина Іщенко («Нова політика»), Дмитра Прокопова – Тамара Запуговиченко («Відродження»), Ніну Афоніну – Андрій  Блануца («Опозиційний блок»), Кирила Чернишова - Владислав Опанасик («Сила і Честь»).           

Заміни чотирьох членів ОВК №208 виглядають так: замість Світлани Половінко («5.10»)  працюватиме Валентина Дудніченко, Анатолія Сипливого («Свобода») - Аліна Варчак, Олексія Нестеренко («Опозиційний блок») - Ігор Рамот, Любов Кривошеї (Партія зелених України») - Тетяна Залозна.

У 209 ОВК відбулится 6 замін.  Зокрема, достроково припинено повноваження голови комісії Анатолія Заверткіна («Самопоміч») та включено до складу Олену Войцеховську-Шкор та секретаря Сергія Святного («Свобода») замінено на  Ніну  Забілу. Також замість члена комісії Андрія Зорія(«Заступ») працюватиме Дмитро Середа, Юлії Івашко («Україна Майбутнього») -  Любов Черпіта, Олени Колесник («Відродження»)  - Марина Прядко,  Ніни Забіли («Свобода») -  Людмила Гордєєва.

В ОВК №210 замінили секретаря та члена комісії, відповідно: Дениса Полонського («Зелена планета») на Лідію Бондаренко та Світлану Бабєєва на Олександра Храпійчука.

«Такі цифри можуть свідчити про не надто високий рівень відповідальності як партій, так і самих членів комісій у виконанні покладених на них обов'язків. Що, в свою чергу, впливає  на можливість ОВК належним чином виконувати покладені на них повноваження» - зазначила координаторка спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Чернігівській області Наталія Висіканець.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини