Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:14:11

Валерій Дубіль планував вплинути на вибори президента?

22.02.2019   10:38Агенцiя

Служба безпеки України заявляє, що викрила "виборчу піраміду" під керівництвом двох народних депутатів, яка працювала у низці регіонів і мала на меті забезпечити конкретному кандидату перемогу на виборах.

Про це розповів заступник голови СБУ Віктор Кононенко під час брифінгу, який транслював телеканал "Прямий".

"Створена організація має свою ієрархію і розподіл обов'язків. Вона складається з керівника, яким є один з народних депутатів України (сьогодні його не називаємо свідомо, щоб не прив'язувати його до жодної з політичних сил), 3 координаторів відповідальних за різні частини держави, підпорядкованих їм координаторів в регіонах (відповідають за 2 області) і підпорядкованої їм низової ланки польовиків", – сказав він.

Організаторами зриву президентських виборів є депутати від "Батьківщини" Валерій Дубіль і Руслан Богдан. Про це "Прямому" стало відомо із власних джерел.

Матеріали, які було вилучено під час слідчих дій.  Як свідчать документи, підкуп виборців здійснювали нелегальними коштами. Це є ознакою втручання та незаконного підкупу виборців та агітаторів.

Нагадаємо, Служба безпеки України виявила злочинну організацію за участі громадян Російської Федерації, яка намагалась вплинути на результат майбутніх виборів президента України.

Раніше повідомлялось, що СБУ володіє достовірною інформацією щодо підготовки провокацій з боку Москви для дестабілізації внутрішньої ситуації в нашій державі напередодні президентських виборів.

Джерело

На правах PR

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.